Hvidovre IF hædres i aften til TV2's Fodbold Awardshow med prisen som Årets Breddeklub 2012. Det er den anden pris klubben rager til sig i år, da de tidligere på året også fik æren som Årets Børneklub 2012. Ganske imponerende bedrifter og da vi i Unisport er samarbejdspartnere med H.I.F., er vi naturligvis pavestolte over at have været en del af succesen.

Unisport har stået barg Hvidovre IF i godt 2 år og det samarbejde har vi fra start været både glade for og stolte over. I dag høstes frugterne af det gode arbejde, som alle involverede har leveret, når TV2's Fodbold Awardshow præsenterer HIF med årets anden pris; Årets Breddeklub 2012. Den pris får klubben bl.a. på baggrund af sit store arbejde i forbindelse med at udbrede fodbolden i lokalområdet, hvor især "Klar, parat, fodbold"-initiativet har gjort klubben bemærket. Initiativer er klubbens seneste pigesatsning, der skal forsøge at give flere etniske minoritetspiger et større kendskab til livet omkring foreningen.

At blive kåret som Årets Breddeklub er naturligvis noget som formanden i Hvidovre IF, Erik Petersen, er enormt begejstret for og det gav han tydeligt udtryk for, da vi fik fornøjelsen af at stille ham et par spørgsmål.

Hvad betyder det for klubben? "Det viser jo med al tydelighed, at det store stykke arbejde – som både bestyrelsen, de frivillige ledere og trænere har gjort f.eks. Holdning og Handlinger, har båret frugt, og at vi dermed vil kunne bibeholde det gode arbejde og få endnu flere spillere til at starte deres fodboldkarriere i Hvidovre IF."

*"Vi er meget stolte over vores 2 priser i år, som ikke har kunne lade sig gøre uden vores næsten 150 frivillige trænere og ledere. Det er en meget stor cadeaux til dem og til den røde tråd vi har i klubben. I en hverdag hvor vi arbejder meget på, at børn og unge skal føle sig værdsat som fodboldspillere, er en sådan kåring virkelig dejlig. Derudover er klubbens flagskib også rigtig godt kørende i år, hvor vi pt. er sikker som nr. 1 i 2. division Øst.

Hvordan har samarbejdet med Unisport fungeret? "Vores samarbejde med Unisport har nu løbet i 2 år og vi er meget tilfredse med den professionelle og altid imødekommende måde de hjælper HIF på. Det er vigtigt for en klub på vores størrelse, at have en leverandør, som er gearet til et sådan arbejde og det må jeg sige, det er Unisport"

Unisports egen teamsport-ansvarlige, Kenneth Sørensen, havde også svært ved at skjule sin begejstring for samarbejdet.

Hvad synes du om samarbejdet med HIF? "Vi er meget stolte over at være tøj- og udstyrsleverandør til HIF, som er en rigtig god samarbejdspartner. Unisport Teamsport udvider meget for tiden med flere samarbejdskubber på elite- og bredde niveau, og for os er det ikke så afgørende, om klubben er én af Danmarks største, som Farum BK, traditionsrige som Lyngby BK eller forholdsvis nye som FC Lejre. For os handler det om fodbolden og at en klub som HIF gør så meget for deres børne- og breddeafdeling gør det til et perfekt match for os."

Til sidst skal takketalen naturligvis også høre sig og her var Erik Petersen ikke sen til at takke hverken Hvidovre Kommune og alle de frivillige i og omkring Hvidovre IF.

"Tusind tak til DBU København som har indstillet os og tak til DBU for de meget ærefulde priser som årets børneklub og nu også som årets breddeklub. Et stort tak skal også lyde til Hvidovre Kommune, der bakker op om og anerkender det frivillige foreningsliv, ligesom der i budgettet til næste år blev plads til nye kunstgræsbaner til fodbolden i Hvidovre. Derudover vil vi også gerne takke vores fantastiske sponsorerer og samarbejdspartnere."

"Jeg er især stolt af alle Hvidovre IFs frivillige trænere, ledere, bestyrelsen og forædreopbakningen, som har gjort et fantastisk stykke breddearbejde. Også tak til vores familier, der bakker op om og støtter det frivillige arbejde."

Vi tilslutter os gerne den lange række af taksigelser, da vi ligeledes er enormt stolte over arbejdet og den enorme udvikling i Hvidovre IF. Det er fuldt fortjent, at klubben henter sin anden pris i år, så følg endelig med på TV2 i aften, når prisen overrækkes. Har du været et del af HIF? Spiller du selv fodbold i klubben? Del din kommentar og eventuelt også en lykønsning i kommentarfeltet lige herunder.