adidas har lavet en ny udebanetrøje til de regerende verdensmestre. En anderledes trøje fyldt med tradition og historie!

20.03.2018

Skrevet af Zlatko

I de sidste par dage har de forskellige brands forkælet os med nye landsholdstrøjer, og i dag er ikke en undtagelse. adidas har netop lanceret Tysklands nye udebanetrøje. En udebanetrøje der omhandler tradition og historie, og for nogen virker den endda bekendt. Vil du lære mere om udebanetrøjen, så læs med her!

Die Mannschaft kommer til at bære en traditionel udebanetrøje, når de til sommer skal spille VM i Rusland. adidas har lavet den nye Tyskland udebanetrøje i en grønlig farve, med et hint af mint. Farvens officielle navn er også kendt som adidas’ EQT Green. Udebanetrøjen er inspireret af Tysklands historie og traditioner, og inspirationen er hentet fra de tidlige 90’er og 1994.

Tyskland vandt deres tredje VM-titel tilbage i 1990, og i denne slutrunde brugte de deres velkendte grønne udebanetrøje. For at fejre VM-titlen, som de vandt for 28-år siden, så har adidas lanceret en ny trøje med et retro-design. Dette er også den første grønne trøje, som Tyskland kommer til at bruge siden EM i 2012, og det kan være den bedste adidas udebanetrøje, der er lavet i år!

Udebanetrøjen har et grafisk mønster, som man ser på alle de lande, der har adidas som trøjesponsor. Inspirationen til dette mønster er taget fra de sene 80’er og tidlige 90’er, og det vil dække hele fronten af trøjen og ærmerne. Derudover, har adidas også tilføjet hvide detaljer ved kraven, og lavet det tyske landsholdslogo i hvid.

For at fuldende designet har adidas tilføjet de ikoniske tre striber på skulderen, og vil kombinere hvide shorts og grønne strømper til trøjen. Tysklands trøjer vil også have World Cup Winners logoet på brystet, da Tyskland vandt den seneste VM-slutrunde i Brasilien, og de vil være det eneste land med logoet på trøjen.

Kan du heller ikke vente med at få fingrene i din nye Tyskland Udebanetrøje? Køb den lige her når den bliver tilgængelig, og hvis din støtte til Die Mannschaft