Klassiske og stilrene | Mød Portugals VM-trøjer

19.03.2018

Skrevet af Frederik

Sidste uge præsenterede Nike det franske landsholds trøjer til VM 2018, og i dag er "the Swoosh" klar med Portugals ditto. Få et første kig på portugisernes hjemme- og udebanetrøje til sommerens slutrunde lige her.

Efter den, for mange, overraskende trimuf ved EM 2016 er Cristiano Ronaldo og resten af Portugals landshold klar til at gå efter guldet ved VM 2018 i Rusland. Ligesom ved EM er det igen Nike, der leverer Portugals trøjer, og i dag har verden største sportsbrand løftet sløret for både den nye Portugal Hjemmebanetrøje og den nye Portugal Udebanetrøje.

Portugals Hjemmebanetrøje til VM 2018 kombinerer en rød base med et guld logo og en grøn krave. På indersiden af kraven finder man et grafisk print, der er inspireret af landets maritime historie. Trøjen er desuden designet ud fra Nikes 2018 Vapor-skabelon, hvilket man kan se på ærmerne, der er en smule lysere end resten af trøjen, samt det velkendte, moderne strik-mønster.

Den hovedsageligt hvide Portugal Udebanetrøje er baseret på Nikes 2018 Aeroswift-skabelon med hvide raglanærmer og et diskret zig-zag-mønster. Udover det indeholder trøjen et modigt og iøjnefaldende print på fronten, der består af små grønne kors samt en grøn og rød stribe, inspireret af det portugisiske flag, der smukt løber ned langs nakken af trøjen.

To meget simple, men samtidig klassiske, trøjer. Vi kan næsten allerede dufte VM-slutrunden, og vi kan ikke vente med at se Ronaldo og Co. give den gas til VM i Portugals spritnye uniformer. Og vi er da mindst et par stykker på kontoret, der har set sig lune på de portugisiske trøjer fra Nike.

Skal du også have fingrene i en Portugal-trøje? Så kan du købe hjemmebanetrøjen fra den 23. marts, mens udebanetrøjen bliver sat til salg den 26. april.