Med en netop veloverstået fodbolduge bag os er det blevet tid til at samle op på de bedste støvlespots. I dag kan du se frem til lækre blackouts, funky custom-støvler, bragende røde kort og et større mysterium. Lyder det godt? Så er det nu, du skal læse med.

Ashley Young (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Custom Rød/Hvid/Sort Den engelske kantspiller var blandt de udvalgte Adidas-stjerner, der fik æren af at designe deres helt eget par støvler og han var ikke sen til at udnytte chancen. Han valgte naturligvis sine superlette Adidas F50 Adizero, denne gang i mikrofiber til en forveksling, og designede dem i Rød/Hvid/Sort, så de matchede Manchester Uniteds røde hjemmebanesæt. De fik dermed også en glimrende debut, da De Røde Djælve ganske ubesværet slog Arsenal 2-1 på Old Trafford.

Lukas Podolski (Arsenal) - Adidas F50 Adizero Custom Sølv/Hvid/Rød London-holdet har haft noget svært ved at finde vej til netmaskerne i denne sæson og især holdets angribere har ramt en bølgedal i formen på det seneste. Således har Podolski her senest scoret d. 3 oktober og det kunne hans ellers elegante Adidas F50 Adizero ikke ændre på. Dem har han selv stået bag og de har fået et mere afdæmpet look med sølv, hvide og røde farver.

Bacary Sagna (Arsenal) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Blå Den franske back led tilbage i maj endnu et brud på benet og har siden da kæmpet for at komme tilbage i kampform. Det er nu blevet en realitet, men det ser imidlertid ikke ud til, at han har gjort sit for at følge med farvevarianterne på sine fodboldstøvler. I weekenden tog han nemlig til Old Trafford i et par Puma Powercat 1.12 i Hvid/Blå, der var launch-farven for kraftfulde støvle.

Nuri Sahin (Liverpool) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neon Den tyrkiske midtbanespiller er i denne sæson på udlån fra Real Madrid, hvor han er kommet i overskud som følge af tilgangen af Modric og Essien. Derfor slår han i disse dage sine folder i Liverpool, hvor han har styret den centrale midtbane i sine Nike T90 Laser IV - indtil nu. Nu har han nemlig skiftet til kontrolstøvlen, Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neon, og det synes vi, i den grad klæder ham. Måske den kan give ham det sidste mulehår, der placerer ham forrest i køen om pladser i Real Madrid?

Zlatan Ibrahimovic (Paris SG) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Det franske storhold skulle forsøge at forsvare førstepladsen i Ligue 1 hjemme på Parc des Princes, hvor Saint Etienne kom på besøg. Det lykkedes til trods for et nederlag, hvor et selvmål fra Sakho og et rødt kort til herren her gjorde det noget svært at vinde. Hvis ikke du så kampen, så kan jeg afsløre at Ibrahimovic ikke når bolden på billedet her i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange, men han når i stedet målmandens brystkasse og blev korrekt sendt tidligt i bad

Maxwell (Paris SG) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Den tidligere Barcelona-back har hele karrieren spillet i Adidas og har indtil for nyligt spillet i Adipure-kollektionen. For et par uger siden skiftede han så meget overraskede til Adizero-kollektionen, der godt nok kan bryste sig af en læderstøvle, men som ellers ligger langt fra den klassiske 11Pro. Hvad skiftet beror på er ikke til at sige, men hvad havde du valgt, hvis det var dig?

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Vi er også nødt til at melde op, at den nuværende verdensetter for blot timer siden er blevet far til det barn i verden, der er allerstørst forventninger til. Thiago Messi er navnet og mon ikke vi kommer til at se meget mere til ham i fremtiden. Det var dog ikke noget, der kunne holde nr. 10 fra weekendens kamp mod Krohn-Dehli & co., hvor en 3-1-sejr blev kørt hjem på Camp Nou. Argentineren scorede ikke selv, men med 13 sæsonscoringer er han endnu øverst på topscorerlisten.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Guld/Sort Den franske angriber har også vækket designeren i sig til live og det vil mange nok mene har været en succes. Han står nemlig bag denne eksklusive farvevariant, som vi kun får Benzema at se i. Et par Adidas F50 Adizero som han har designet med en guldmedalje som inspiration, heraf den Guld/Sorte farvekombination. Det blev ikke til mål i denne weekend, men måske vi har et mål til gode i midtugens Champions League-kampe?

Jonathan Vila (Celta de Vigo) - Adidas Adipure 11Pro Blackout Vi har et meget svagt punkt for blackoutede støvler og derfor klapper vi også i vores små, fede hænder når Adidas vanen tro lancerer deres siloer i en helt sort udgave. Vila fået fingrene i et par Adidas Adipure 11Pro Blackout og da vi spottede den i aktion mod Messi og Co. var vi naturligvis nødt til at bringe den. Det er et meget stilet, næsten mystisk islæt til de ellers prangende farvevarianter, men det rejser jo samtidig spørgsmålet: Hvad er du mest til; blackoutede, whiteoutede, eller de lidt mere kulørte farvevarianter?

Luka Modric (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Kongeklubben gør sit for at mindske forspringet til det catalanske førerhold og i denne weekend blev der også plads til to debutscoringer på Santiago Bernabeu. De to nye midtbanespillere i skikkelse af Michael Essien og Luka Modric scorede hver én pind mod Real Zaragoza i en 4-0-sejr. Nu mangler de hver især bare 12 til af samme slags og så har de indhentet Lionel Messi på topscorerlisten...

Riccardo Montolivo (AC Milan) - Adidas Predator LZ Custom Hvid/Sort/Rød Det italienske storhold fik sparket sig tilbage på rette kurs i Serie A, da Chievo blev sendt fra San Siro med en syngende 5-1-lussing. Den kamp bød på hele fem forskellige målscorere herunder Riccardo Montolivo, der gav debut til sine specialdesignede Adidas Predator LZ i et virvar af farver. Vi går så vidt som at kalde den for Hvid/Sort/Rød/Blå og vi vil også udnytte muligheden til at rose den. Det er også værd at bemærke, at Adidas kun har givet henholdsvis Adizero- og Predator-stjerner muligheden for at designe sig et par, alt imens Adipure-kollektionen er blevet holdt udenfor.

Thomas Müller (Bayern München) - Adidas Predator LZ Custom Sort/Hvid/Rød Den tyske offensivprofil rundede en fornem runde af for de specialdesignede Adidas-støvler ved at score én enkelt pind mod HSV, der ellers var kommet ind i en god stime. Müller har holdt sit design meget klassisk og det matcher perfekt til Bayerns sæt. Det tyske mandskab ligner efterhånden en seriøs mesterskabskandidat og har halvvejs igennem sæsonen fået slået et stort hul ned til Borussia Dortmund; hvem tror du, løber med guldet?

Oscar (Chelsea FC) - Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon Der var én af Adidas' profiler, der ikke gav debut til sit par støvler og det var brasilianeren her. Han havde ellers designet ét af de mere flamboyanter par iblandt, men det var tilsyneladende ikke nok til at lokke ham ud af sit par Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon. Chelsea tabte point til Swansea og måske det kunne have været undgået, havde han blot skiftet til de nye?

TomᚠZápoto?ný (Sparta Prag) - Nike Mercurial Vapor VIII ?? Vi har gemt det bedste til sidst, hvor vi skal en tur til Gambrinus Liga i Tjekkiet. Her spærrede vi øjnene op for en ny farvevariant af Nike Mercurial Vapor VIII, som vi tidligere i dag kunne spotte Cristiano Ronaldo i til træning hos Real Madrid. Det lader til, at Nike har lidt lækkert i ærmet til os, men det er endnu for tidligt at slå fast endnu. Vi må dog stadig klø os så gevaldigt i håret, for én ting er, at Ronaldo får fingrene i et par, men hvordan pokker er det lykkedes TomᚠZápoto?ný fra Tjekkiet?

Vi runder denne uges udgave af weekendens støvlespots af med et brag og en lang række ubesvarede spørgsmål. Hvad er det for en farvevariant TomᚠZápoto?ný og Cristiano Ronaldo har fået på fødderne? Hvad tror du, det er? Lad os høre dit bud i kommentarfeltet herunder.