Du kan lige nu gøre dig store besparelser på én af støvlemarkedets mest populære og prominente støvler. Det er nemlig Nike Mercurial Vapor VIII til både børn og voksne i den frække launch farvevariant Mango/Sort. Vil du gerne matche Ronaldo, Ibrahimovic, Mata, Neymar og mange andre på fodtøjet, så får du ikke et bedre tilbud end dette.

Vi har nemlig sat prisen markant ned på Nike Mercurial Vapor VIII til både børn og voksne. De skal kun koste dig henholdsvis 499 kr. - skulle du være interesseret i børnemodellen, du sparer 37%. Voksenmodellen har vi sat helt ned til 1199 kr. - så du sparer hele 33% så det er om at slå til, hvis du skal nå at sikre dig dit par, inden det er for sent.

Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort bragede ind på støvlemarkedet og var intet mindre end en åbenbaring for Mercurial-kollektionen. Med en vægt på blot 185 gram markerede den sig som én af markedets letteste og især den lave vægt har været en enorm force for Cristiano Ronaldos foretrukne våben. Den har vi sat ned i pris, så du kan blive klædt ordentligt på til de opgaver, der nu en gang venter på fodboldbanen.

Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort koster nu kun 1199 kr. - du sparer 33%.

Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Børn koster nu kun 499 kr. - du sparer 37%.

Porteføljet af store stjerner, der spiller i Nike Mercurial Vapor VIII er stort og tæller blandt andre Juan Mata, Neymar, Zlatan Ibrahimovic og naturligvis også Cristiano Ronaldo og her nævnte vi blot et par stykker. Hvis du gerne vil matche nogle af verdens bedste fodboldspillere på fodtøjet, så er det nu du skal slå til.

Du kan nemlig erhvere dig et par til spotpris. Voksenmodellen kan blive din for blot 1199 kr. og børnemodellen skal du slippe 499 kr. for.

Ét af de helt store tiltag på den nye Nike Mercurial Vapor VIII var den nye ydersål og det nye knopsystem. Her ham man monteret en glasfibersål, der leverer enormt god fleksibilitet og komfort. Knopsystemet er ganske revolutionært; med blot to knopper på hælen kommer du hurtigere ned i jorden og derfor også hurtigere ud. Det giver dig en fantastisk acceleration og speed hvilket i det moderne fodboldspil er meget essentielt.

Vi har zoomet helt ind på den nye Nike Mercurial Vapor VIII og stiller skarpt på den nye, ultratynde Teijin mikrofiberoverdel og meget mere i vores quickie her ovenover. Når du har set den, så skal du ikke glemme at kigge forbi vores Nike Mercurial-kategori, hvori du finder hele sortimentet.

Verdens måske bedste fodboldstøvle til verdens uden tvivl bedste brugere. Et par Nike Mercurial Vapor VIII til spotpris - kan det lokke? Hvad synes du om støvlerne? Skal du have dig et par? Smid en kommentar i boksen herunder og lad os høre hvad du tænker.