Denne uges kampagne er til ære for de danske drenge på landsholdet, der har brug for al den støtte de kan få for at kvalificere til VM i 2014. Derfor har vi stablet en række helt fantastiske priser på benene, på alt hvad du har brug for til at vise din støtte til det danske fodboldlandshold.

De danske drenge har ikke fået den ønskede start på VM-kvalifikationen, men hvis resultaterne begynder at gå den rigtig vej, så er der stadig gode chancer for, at vi kan kvalificere os til Verdensmesterskaberne i Brasilien år 2014. Derfor har Bendtner, Eriksen, Agger & co. brug for al den hjælp de kan få fra de danske roligans. I den anledning vil vi meget gerne gå forrest og derfor har vi dedikeret vores nye kampagneside til det danske fodboldlandshold. Der synes vi, at du skal kigge ind, for der kan du erhverve dig landsholdstrøjer og meget andet til helt vanvittige priser.

Ovenpå et ganske fornufigt EM er det igen blevet tid til at trække i arbejdstøjet. Med det mener vi, at det er på tide at finde sin landsholdstrøje frem igen. På vores nye kampagneside kan du blive klædt på fra top til tå som en ægte roligan og så kan du også blive klar til de vigtige kvalifikationskampe der venter.

Kampagnesiden, den finder du lige her og på den har vi samlet en masse fantastiske produkter, som du kan gøre dig helt vilde besparelser på. Du kan eksempelvis erhverve dig en Danmark Landsholdstrøje til 99 kr. - uanset om det er hjemme- eller udebanetrøjen, du er mest til.

Du kan også holde det helt old-school med de danske retrotrøjer, der ligeledes kun skal koste dig 99 kr. Dem finder du naturligvis også på vores nye kampagneside lige her, så ønsker du at mindes succesen i '92 eller de gyldne tider tilbage i '84 og '86 så kan det også lade sig gøre. Det danske landshold har brug for vores støtte, hvis vi skal kvalificere os til VM i Brasilien i 2014, så lad os trække i de rød/hvide farver og bakke op om vores allesammens fodboldhelte.

Husk, at du kan finde vores nye kampagneside lige her, hvis du ligeledes vil gøre dig et kup på en landsholdstrøje eller andet godt roliganudstyr.

Den 14. november skal drengene i aktion igen, når de skal en tur til Tyrkiet, så lad os få skabt noget stemning og sende landsholdet på sejrskurs. Skal du have dig en ny trøje? Hvis ja, hvilken skulle det så være? Lad os høre hvad du mener i kommentarfeltet herunder.