Få et tættere kig på hvad der gør Joma til kongerne af futsal

16.10.2015

Skrevet af Mathias

At vælge det rigtige par indendørssko er sindssygt svært og det kan til tider være en jungle. Der er så mange variationer fra mange forskellige brands, som alle giver forskellige fordele. Vil du have noget der minder om dine almindelige fodboldstøvler, eller ønsker du en sko fra et specialist brand? Det er svært at svare på, så vi forsøger at gøre det hele lettere ved at kigge på nogle forskellige brands muligheder de næste par dage. Vi sparker tingene i gang med Joma og deres futsalsko.

Joma er uden tvivl blandt eliten når det kommer til indendørs og futsalsko. De har brugt meget tid på at forbedre deres futsal modeller, hvilket bestemt kan ses på resultatet. Joma Super Regate, Skin Regate og Free 1.0 skoene er alle lavet til forskellige aspekter af det hurtige og teknisk prægede futsal spil og her tager vi et kig på hvorfor disse sko er så godt et valg hertil vinter.

Hvis du spiller futsal selv, eller kender nogen der gør, så har i uden tvivl stødt på et par Joma sko på et eller andet tidspunkt, fordi de anses for at være blandt de allerbedste i verden og med god grund. Joma er de originale konger af indendørsbanerne, men det skal dog ikke sige deres sko er gammeldags, fordi de sko vi har sat fokus på i denne blog har bestemt nogle moderne elementer.

At have komplet bevægelsesfrihed er nok det vigtigste i futsal og alle 3 modeller er lavet med det i tankerne. Overdelen er utrolig fleksibel og det samme er SALA 2014 sålen, så du aldrig bliver holdt tilbage af dine støvler og kan udnytte din bevægelighed fuldt ud til at decimere forsvarsspillere. At lave en fleksibel støvle er sådan set let nok, det svære er at finde den rigtige balance mellem total frihed og den nødvendige stabilitet og her er Jomas mere moderne teknologier perfekte. Den vævede microfiber overdel på Skin Regate er et perfekt eksempel på hvordan Joma har opnået denne optimale blanding.

Der kan simpelthen ikke gå galt med Joma skoene og deres teknologier fra øverste skuffe - find dem alle her.

Med et par Joma sko på fanger du helt sikker folks opmærksomhed. Ikke nok med det er et lidt unikt brand, så er deres designs også utrolig lækre og specielt den blå og orange Skin Regate synes jeg om. Hvad siger du, har du set en du kunne se dig i?

ALT_TAG