20 Years of speed | Nike lancerer en ny ”What The Mercurial” Superfly 360

08.03.2018

Skrevet af Zlatko

For cirka to år siden blæste Nike os omkuld med deres fede og nok til dato vildeste støvlelancering, da de introducerede den første ”What The Mercurial”. Nu er Nike endnu en gang klar til en ny omgang What The Mercurial, som fejrer 20 års fart og Mercurial-arven.

Da den første What The Mercurial støvle blev lanceret, var hele Unisport HQ ude af den. Vi kunne ikke tro vores øjne, da den vildeste støvlelancering blev kom ud af ingenting. Nike er nu klar til den nyeste What The Mercurial, og denne støvlelancering fejrer de to årtier, hvor Mercurial-støvlen har været aktiv på banen. .

Nogle af os ”OG” støvlenørder husker tydeligt, da den første gang Ronaldo Luís Nazario de Lima, eller bare R9, brugte 98 Mercurial støvlen mod Parma d. 8. marts 1998. Dette var den første Mercurial nogensinde, og to årtier med stil og innovationer senere er Nike nu klar til at fejre jubilæet. Findes der en bedre måde at gøre dette på end ved at lancere en helt ny What The Mercurial? Er du også næsten lige ved at falde ned af din stol af spænding, så hold godt fast! For nu tager vi en tur igennem mindernes vej af episke støvler!

For at gøre det hele lidt nemmere, så giver vi dig et lille overblik over de støvler, som er blevet brugt i den nye What The Mercurial:

  • - 1998: Mercurial R9
  • - 2000: Nike Match Mercurial Alpha Project
  • - 2002: Mercurial Vapor R9
  • - 2006: Mercurial Vapor III R9
  • - 2010: Mercurial Vapor Superfly II Elite
  • - 2010: Mercurial Vapor VI
  • - 2013: Mercurial Vapor IX
  • - 2014: Mercurial Vapor IV
  • - 2016: What The Mercurial?

Fortsættes nedenfor.

Mange af støvlerne er brugt af legenden R9, som også banede vejen for Mercurial. R9 var uforudsigelig og modig, og dette var noget man snildt kunne se i den måde, han spillede på. Men i de gode gamle dage spillede alle i støvler, der var sorte og hvide. Så er der en bedre måde at skille sig fra de andre end ved at spille i farvede støvler, som ingen andre har? R9 var spilleren, og han var den første der brugte farvede støvler, hvilket adskilte ham fra de andre, og gjorde ham til en meget speciel spiller i fodboldhistorien.

“What The”-konceptet er ikke noget der er ukendt i sportsverdenen. Nike har tidligere brugt denne koncept i både skateboarding, basketball og også i fodbold tilbage i 2016, og alt sammen har været med høj popularitet. .

Lad os gå lidt mere i dybden med Nike What The Mercurial Superfly 360, og tage et nærmere kig på støvlen. Den er lavet i en flot blackout med sølv-design, og med detaljer fra tidligere Mercurial-støvler, som er indarbejdet i støvlen. Nike er lige hvor de skal være med denne støvle, og de viser virkelig deres tekniske færdigheder, når det kommer til detaljer. De har lavet en simpel støvle med et højt niveau af detaljer, hvilket giver det helt rette What The Mercurial-design, og vi synes det er en modigt måde at fejre to årtier med stil og innovationer. Samt fejringen af spillets hurtigste spillere.

Støvlen kommer med en støvlepose, som også er lavet i en speciel What The Mercurial design. Støvleposen er sort, og har Mercurial skrevet over det hele i en speciel skrifttype. Nike holder det samme niveau af design igennem hele produktet, så du får den helt rette What The Mercurial fornemmelse.

Vil du også tage dit Mercurial game til det næste niveau, og vil du gerne have dit eget par af de limiteret What The Mercurial Superfly 360? Så vil de være tilgængelige på Unisport d. 12. marts kl. 09:00!

Skriv dig op til støvlerne her, så vil du modtage nyhederne som en af de første!