Umbro har potentialet til at lave de bedste indendørssko i verden

17.10.2015

Skrevet af Jonathan

Indendørssæonen står for skud og derfor putter vi lidt ekstra fokus på indendørssko i denne periode. Udvalget på indendørssko er stort og det kan være svært at finde ud af hvad der er det bedste valg. Umbro har en tæt relation til futsal og derfor er der også garanteret kvalitet med deres indendørssko.

Når man siger Umbro bør en af de første associationer, der melder sig være Brasilien. Siden 1958, hvor Brasilien vandt VM i Umbro tøj har de bygget et stærkt bånd op sammen. Og når vi taler om Brasilien, så er det selvfølgelig også uundgåeligt ikke at tale om futsal. Brasilien er ubetinget det land som har flest VM titler i Futsal. Kåringen af den bedste futsal spiller i verden er Brasilien også størst leverandør af. Med 4 titler står Falcão ud som noget helt specielt. Og netop Falcão er sponsoreret af Umbro. Se det hele hænger sammen.

Skal du ud og spillede futsal eller indendørs til vinter, så find Umbros udvalg lige her.

Med verdens bedste futsal spiller har Umbro dermed også haft unik adgang til at udvikle de bedste indendørssko på markedet. Derfor vil være et helt naturligt valg at gå med Umbros Vision 4 Pro sko. Med det hurtige og tekniske spil som inspiration, har Umbro udviklet en indendørssko der først og fremmest har fokus på at skabe øget friktion og dermed bedre greb i bolden.

Og så er det jo ikke at benægte at Umbro har valgt tre sprudlende farver, som giver lidt ekstra kant til indendørshallerne. Jeg er pjattet med designet i hvert fald. Så leder du efter en stabil indendørssko med et lækkert design så er Umbro Vision 4 Pro svaret på din indendørssæson anno 15/16.

Utrolig mange futsal spillere, og i særdeleshed brasilianske futsal spillere optræder med Umbros indendørssko. Skal du også med på det hold?

ALT_TAG