Nok en uge er gået og efter en hektisk weekend med fodbold fra allerøverste skuffe er det igen blevet tid til at samle op på ugens bedste støvlespots. Vi har scannet kampene store som små og har fundet alt fra fænomenale Limited Editions til custom farvevarianter og elegante comebacks. Så kig med og lad os endelig høre, hvis du har spottet noget, som vi ikke har.

thiago silva, silva, psg, paris saint germain, paris, reims, nike, maestri, nike ctr360

Thiago Silva (Paris Saint Germain) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neongul Den brasilianske landsholdsspiller var med til at holde nullet for sin franske klub, da oprykkerne fra Stade de Reims blev besejret med 1-0. I den kamp spottede vi Silva i et par Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neon, hvilket kom som lidt af en overraskelse, da han ellers tidligere har spillet i Nikes Tiempo Legend IV. Om skiftet er permanent er ikke til at sige, men det lader til at han fremover vil slå sine folder i Kanga-Lite og ikke kængurulæder.

schalke, dortmund, kehl, adidas, adipower, adipower predator, adidas predator, ruhr

Sebastian Kehl (Borussia Dortmund) - Adidas Adipower Predator Sort/Gul/Blå I denne sæsons første Ruhr-derby stod de forsvarende mestre med hjemmebanefordelen og var på forhånd vægtet som de store favoritter, men med en flot indsats kunne Schalke 04 trække sig sejrrigt fra rivalopgøret. I kampens hede fangede vores øje Dortmunds kaptajn Sebastian Kehl i et par Adidas Adipower Predator Sort/Gul/Blå, som han efterhånden har spillet i længe. Er det læder han higer, så kan han jo nappe et par Adipure 11Pro, så hvorfor tror du han ikke har skiftet dem ud endnu?

manchester united, danny welbeck, nike, mercurial vapor, acc, old trafford

Danny Welbeck (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den talentfulde angriber har ikke været til at styre i indeværende sæson, hvad angår valg af fodboldstøvler. Oprindeligt fast mand i Nike T90-kollektion, er han blevet spottet i alt fra Adizero til LZ, men det seneste valg falder på et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange. Vi tør ikke spå i, hvad Welbeck ender i, men efter et flot mål i weekenden, kunne hans Vapor VIII nok godt gå hen og få genvalg til midtugens Champions League-opgør.

edgar davids, nike, mercurial vapor, barnsley

Edgar Davids (Barnet) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon Én af nyere tids mest ikoniske fodboldspillere har i en alder af 39 år igangsat et nyt comeback til professionel fodbold. Som spillende træner i League Two-klubben Barnet, er kreatøren med briller igen i aktion som spiller. På fødderne har han fundet et par Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon frem og vi krediterer Davids med en stor tommelfinger opad for at holde fast i den samme silo, som han altid har spillet i.

filip djuricic, adidas, adipower, predator, adipower predator

Filip Djuricic (SC Heerenveen) - Adidas Adipower Predator Blackout En ganske ukendt spiller for vores vedkommende fandt i denne uge vej til vores støvlespots og det gjorde i et par super elegante Adidas Adipower Predator. Det er kutyme for Adidas at lancere deres siloer i en blackoutet udgave hen ad vejen og det ser ud til, at Djuricic har fået fingrene i et par blackouts fra den forrige Predator-kollektion - thumbs up!

Jack Wilshere (Arsenal FC) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neongul Det var en pose blandet godt, der ventede tilhængere af The Gunners, da de led et noget overraskende nederlag til bundholdet Norwich. Derimod var der positivt at hente på skadesfronten, hvor klubbens helt store håb, Jack Wilshere, for første gang siden sin skade var tilbage i førsteholdstruppen. Det blev ikke til spilletid for nr. 10 og hans nye Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neongul, men comebacket nærmer sig med drastige skridt.

iran, nike mercurial vapor, nike, vapor viii

Masoud Shojaei (Iran) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Grøn/Rød Vi har et meget svagt punkt for custom-støvler og når vores skarpe øjne så mødes af et sådant par, så begynder vi at klappe i hænderne. Da Iran mødte Sydkorea var det nok de færreste, der havde tændt for TV'et, men det skal ikke afholde os fra at spotte disse frække, grønne og røde Nike Mercurial Vapor VIII, som Masoud Shojaie selv har designet. Har du nogensinde lavet dit eget par?

nathaniel clyne, southampton, nike, nike t90 laser iv, laser iv, t90, total90

Nathaniel Clyne (Southampton) - Nike T90 Laser IV ACC Rød/Sort/Neongrøn I sommerens transfervindue var den unge og meget talentfulde back blandt de helt store samtaleemner på rygtebørsen, hvor især Manchester United og Chelsea var meldt op som mulige bejlere. Han skiftede imidlertid tilværelsen i Crystal Palace ud med en plads i Southampton og her har han skiftet sine Nike Mercurial Vapor VIII ud med en Nike T90 Laser IV ACC Rød/Sort/Neongrøn. Den nye Laser IV har vist sig som værende enormt populær og flere og flere proffer viser sig at foretrække den.

puma, v1.815, ferrari, albert adomah, bristol city

Albert Adomah (Bristol City) - Puma v1.815 Ferrari Limited Edition Rød/Grul Der var ingen tørre øjne på kontoret, da vi stillet skarpt på kampen mellem Bristol og Bolton - en på papiret ikke alt for ophidsende fodboldkamp. Men vi fik os noget af en overraskelse, da vi spottede ét af de blot 815 producerede par Puma v1.815 Ferrari Limited Edition på fødderne af den ellers ukendte Albert Adomah. Vi er selv så heldige, at have et par stående i vores samling, men de er ikke kommet længere end den flotte udstillingsæske. Ville du spille med sådan et par, hvis det var dine?

san jose earthquakes, breast cancer awareness, pink laces, pink tribute, project pink

San Josè Earthquakes (MLS) - Pink Laces I oktober måned er det kutyme, at man verden over stiller skarpt på kampen mod brystkræft og i fodboldverdenen er især den amerikanske liga kendt for deres fænomenale evne til at sætte fokus på sagen. Vi har tidligere set custom-støvler i pink farvevarianter og nu spottede vi altså det amerikanske mandskab her med pink snørrebånd i støvlerne. Det synes vi er virkelig god stil, men de er ikke de eneste, der går den ekstra meter for brystkræft.

Vojens Bold- & Idrætsklub (Serie 2 & Serie 5) - Pink Laces Det gør en række danske drenge nemlig også rigtig gerne. Ganske uopfordret har man i Vojens valgt at sætte fokus på kampen mod brystkræft ved at udskifte sine snørrebånd med et par lyserøde i stedet for. Det synes vi er et helt fantastisk initiativ og vi håber, at der er flere der vil gøre det samme fremover. Mon drengene fra Vojens allerede er igang med at gro overskægget til "Movember"?

as roma, pablo osvaldo, serie a, nike ctr360 maestri

Pablo Osvaldo (AS Roma) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neongul Det så efter ét kvarter allerede meget skidt ud for den italienske hovedstadsklub, da Genoa havde bragt sig foran 2-0, men Totti, Osvaldo og Lamela ville det anderledes. Efter den førnævnte kaptajn reducerede til 2-1, så scorede herren herover to flotte mål i sine Nike CTR360 Maestri III, der bragte romerne foran. Til sidst kunne Eric Lamela cementere det flotte comeback med en scoring til 4-2, der for alvor lukkede kampen.

mesut ozil, adidas, real madrid, nike, nike mercurial vapor, mercurial vapor viii

Mesut Özil (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den tyske landsholdsspiller har siden sæsonstart været i vores søgelys, da han endnu ikke lader til at have fået afklaret sin støvlesituation. Med optrædender i både Adidas F50 Adizero og Predator LZ har han været vidt omkring, men da Celta Vigo blev lagt ned på hjemmebane, så var den tyske landsholdsspiller tilbage i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange. Har han truffet sine endelige beslutning endnu?

paul pogba, juventus, nike, ctr360, maestri

Paul Pogba (Juventus) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neongul Den franske midtbanespiller skitede i sommers fra Manchester United til Juventus og her er det blevet til pænt med spilletid. Tidligere har vi set stortalentet i Adidas' Predator-kollektion og senest i et par Predator LZ DB Pink/Hvid, der var designet til David Beckham. Nu har han imidlertid skiftet Adidas ud med Nike og et par CTR360 Maestri III som rigtig mange midtbanespillere foretrækker.

raheem sterling, nike, warrior sports, nike mercurial vapor viii

Raheem Sterling (Liverpool) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Med en alder på blot 17 år må ovenstående herre nok betegnes som værende et af de mest lysende talenter i England såvel som i verdenen. I weekenden fik han igen spilletid, da Liverpool på Anfield tog imod Reading og her slog den unge kantspiller til. I sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange scorede han sit første mål på professionelt plan og blev samtidig også matchvinder, da 1-0-sejren blev kørt hjem.

Vi har fået set lidt af hvert i denne uge og vi skal ikke engang vente længe, før der står fodbold på programmet igen. Imidlertid retter vi lige fokus på denne uges støvlespots, der har budt på lidt af hvert. Vores favoritspot forbliver de sjældne Puma v1.815 Ferrari Limited Edition, men har du et andet favoritspot? Har du måske endda spottet noget vi ikke har? Så lad os gerne høre om det i kommentarfeltet herunder.