Det kolde efterårsvejr er over os, og i den forbindelse er det rigtig vigtigt at holde varmen når man spiller fodbold. Noget af det mest effektive fodboldudstyr til netop det formål er baselayer, og her ligger Under Armour med deres ColdGear med hed helt fremme - og netop ColdGear har vi lavet en lækker kampagneside til.

Da Under Armour blev grundlagt i 1996 var det med ønsket om at eliminere tunge og gennemblødte svedtrøjer - og i dag, 16 år efter, er det amerikanske firma en af pionererne på markedet. Under Armour har deres ColdGear-linje til når det er under 13 grader.

Under Armours ColdGear-trøjer er lavet med to lag; det inderste er blødt og komfortabelt, men er også udstyret med fibre der sørger for at cirkulere den varme din krop afgiver rundt til hele din overkrop, således at du på den mest optimale måde udnytter kroppens egen varmeudledning. Det yderste lag er lavet med hurtigttørrende fibrer, og når man sveder, “skubber” det inderste lag sveden ud til det yderste, hvor sveden spredes ud på et stort område og tørrer hurtigt væk.

En anden af trøjernes finesser er deres Mock-krave, som er en høj hals, der beskytter og varmer halsen, således at man undgår forkølelse. Samtidig er trøjerne i bunden blevet udstyret med et bånd af silikone, således at de ikke kravler op ad maven når man spiller.

Under Armour er dog ikke stoppet ved ColdGear-trøjer - de har naturligvis også suppleret med lækre tights, der er perfekte til det kolde efterårsvejr. Tightsene kommer både som korte shorts, som ¾-bukser samt en helt lang model. De er lavet af samme komprimerende og svedtransporterende materiale som trøjerne, og tilbyder endvidere god ventilation.

Et andet godt bud til fodbold i kolde forhold er Under Armours Storm-hættetrøjer. De er lavet af hurtigttørrende bomuld, og er samtidig behandlet med den effektive Storm-teknologi, der nærmest får vand til at prelle af på trøjen. Således er Storm-trøjen perfekt til en kold regnvejrsaften, da den giver optimale betingelser for at holde sig tør og varm.

For at give et overblik over de mange lækre produkter har vi lavet en Under Armour kampagneside, hvor du kan se modellerne, blive inspireret og endda få dig en flot ny baggrund til dit skrivebord.

Har du nogensinde prøvet Under Armour, og hvordan holder du varmen når du spiller fodbold i kulde? Vi hører meget gerne din mening om det nye ColdGear samt baselayer generelt i kommentarfeltet lige herunder nyheden.