I slutningen af juli afholdte vi med stor succes den første Unisport Keeper Camp nogensinde i Gladsaxe, og det var to gode dage med masser af god målmandstræning. Nu er vi ved at være klar igen, denne gang i Århus, og holdet bag Keeper Campen glæder sig utroligt meget til igen at give målmandstræning på højeste niveau.

Efter sin aktive karriere har Lars Høgh hjulpet Danmarks bedste målmænd med at udvikle deres egenskaber på stregen, og på Unisport Keeper Camp giver han sine teknikker og gode råd videre. Da første Keeper Camp blev afholdt 26. og 27. juli i Gladsaxe var Lars og hans hold af trænere klar, og det blev to rigtig sjove og lærerige dage.

Inden Campen i Århus siger Lars Høgh, Keeper Coach: “Teamet og jeg glæder os til endnu 2 fantastiske dage, hvor vi kan hjælpe unge målmænd med at lære de vigtige redskaber og perfektionere deres evner. Hele konceptet fra Unisport Keeper Camp i København flyttes til Århus, og øvelserne kommer til at dække områder som placering, timing og gribeteknik, da det efter min mening er de 3 vigtigste elementer i målmandsspillet. Det er fantastisk at vi er samme coachingteam som i København, da det sikrer en fantastisk høj kvalitet. Det er til stor glæde for både mig og resten af trænertemaet, og vi glæder os til at arbejde med passionerede målmænd som suger træningen til sig.”

Nu er vi klar igen, og d. 18. og 19. oktober går det løs i Århus fra 9-17 på Århus Fremads baner. Vores professionelle hold af trænere med Lars Høgh i spidsen vil coache i de vigtigste elementer af målmandsspillet, og træningen bliver både sjov, lærerig og overraskende. Nu vi er ved overraskende, så vil en af Superligaens øjeblikkelige målmandsprofiler også kigge forbi Campen til en snak og et par gode råd til de mange deltagere.

Holdet bag Unisport Keeper Camp har fået pakket de mange Sells-handsker og -træningssæt, som deltagerne vil få ved ankomst, og der er også blevet sørget for bolde i massevis. Trænerne er klar med højt humør og masser af energi, og glæder sig meget til at coache efter Lars Høghs principper./

Om Unisport Keeper Camp siger Adam Sells, stifter af Sells Goalkeeper Products: “Personligt er jeg utrolig glad for, at Sells igen kan være en del af Unisport Keeper Camp. Græsrødder er hele grundstenen i moderne fodbold, og Keeper Campen er et fantastisk eksempel på hvordan man kan give professionelle fodboldoplevelser til målmænd på alle niveauer. Jeg besøgte selv Campen i København, og det var til stor motivation for at fortsætte udviklingen af markedets bedste målmandsprodukter.”

Målmandsspillet er simpelt, og handler om ikke at lave fejl. På Unisport Keeper Camp får deltagerne en bedre forståelse af dette, hvilket i sidste ende fører til de store redninger. Øvelserne under træningen tager udgangspunkt i placering, timing og gribeteknik, som er de 3 vigtigste elementer i målmandsspillet.

Filip Domagala, direktør i Unisport, siger om Unisport Keeper Camp, at “vores ønske er at skabe online og offline oplevelser indenfor fodboldprodukter og græsrodsfodbold. Vi er utrolig stolte af den fodboldoplevelse vi gav 75 engagerede unge målmænd i København, og glæder os til Århus. At skabe et professionelt fodboldmiljø, hvor der er plads til fodboldoplevelser for børn og unge på alle niveauer er til stor motivation for os. Med Lars Høgh, hans hold af keeper coaches og Sells Goalkeeper Products er vi ikke i tvivl om at vi stiller i stærkeste opstilling indenfor elitetræning af målmænd på alle niveauer.

Vi glæder os helt vildt meget til at kunne byde velkommen til Unisport Keeper Camp i Århus, og håber at vi får en fantastisk dag. Skal du med, og glæder du dig lige så meget som os - eller var du med i Gladsaxe? Del meget gerne dine tanker med os lige herunder.