Under Armour Magnetico får en klasse behandling | Byd den nye Blackout Magnetico velkommen!

05.03.2018

Skrevet af Zlatko

For ca. en måned siden introducerede Under Armour deres helt nye silo, Under Armour Magnetico, og nu er de klar til at give os en helt ny colourway. Støvlen har fået mere klasse, og helt seriøst hvem kan ikke lide sorte støvler?

Under Armour lancerede tidligere på året deres helt nye silo, Magnetico, som arvetager for Clutchfit siloen. Den nye støvle har mange fede teknologier, som gør at støvlen ikke skal spilles til. I en tid hvor der kommer lanceringer af nye støvler nærmest hvert uge, så får du her Under Armours bud på en blackout støvle. For at give min personlig mening omkring støvlen, så har Under Armour måske lige leveret deres bedste støvle. Og jeg kan ikke vente med at se den i aktion på fødderne af spillere som Granit Xhaka, Jonathan Tah og Jermaine Jones.

Hvis du er lige som mig, og nærmest kun spiller i blackout støvler, altså du ved ”Stjernespillerne på holdet”... Så finder du nok støvlen lige som en fodboldstøvle skal være. I en tid hvor der sner døgnet rundt, blæsevejret skær dig i øjnene og dage som bevæger sig omkring frysepunktet, især her i Skandinavien, så er det fedt, at se at et par blackout støvler som UA Magnetico kan lyse banerne op.

Kombinationen af blackout og chrome er fanstastisk, og tilføjer man at man ikke skal spille støvlen til, så er det en vild combo! Forstil dig dette: Du er til træning og tager dine nye UA Magnetico op af tasken og tager dem på, og med ét er du klar til at dominere på banen. Det lyder som min kop te i disse kolde tider!

Under Armour Magnetico er stadig den samme støvle når det kommer til teknologierne. Du skal ikke spille støvlen til og den former sig efter din fod. Dette er muligt grundet FormTrue teknolgien, som også giver dig en barfodet touch, og er perfekt designet til at give dig det bedste touch på bolden. Hvilket gør det muligt for dig at lave den afgørende bold i dybden.

Du får også den kegleformet knopsystem, som giver dig maximum greb i banen, så du kan maksimerer dit fart og adræthed. Men! Nu når vi er i gang med, at snakke om knopperne, så tag lige et ekstra kig på den sprøde chrome sål. Det ser ud som om, at Under Armour har sluttet sig til chrome hype kampen!

Forelsket i de helt nye støvler? Det forstår vi! Køb dit par lige her når de bliver tilgængelige.