Vi har fået fingrene i en masse enormt lækre produkter fra italienske Macron. De står blandt andet bag trøjerne til storholdet Napoli og den tradtionsrige franske klub AS Monaco, hvor Jakob Poulsen spiller til hverdag. Det skal du naturligvis kunne erhverve dig til en super pris, så tag et kig på de gode tilbud lige her.

Vi elsker som bekendt at forkæle jer brugere og i denne uge har vi strikket en række helt fantastiske tilbud sammen til jer. Vi har samlet det bedste fra Macron, så du får de bedste forudsætninger til at gå et succesfuldt efterår i møde. Så kig med her, hvor du kan gøre dig besparelser til op imod 66%

macron, napoli, monaco, as monaco, save, savings, reduced price, offer, unisport, unisportstore

Vi har sat prisen markant ned på Napolis spillertrøjer fra den forgange sæson, hvor du kan spare hele 66% på ude-, hjemme- og 3.-trøjen - de står nemlig til 199 kr. Den lækre kvalitet fornægter sig ikke, men foretrækker du at træne eller spille med baselayer inden under, så kan det også klares. Vi har nemlig fået fingre i det højst eksklusive Napoli Active Skin, der er helt magen til det spillerne bruger og så skal det kun koste dig 199 kr. - du sparer 62%

macron, napoli, monaco, save, offer, unisport, unisportstore

Lyder det godt, men er du mere til fransk fodbold eller bare noget lidt andet design, ja så har vi også noget til dig. Vi har nemlig lavet den samme besparelse på AS Monacos hjemmebanetrøje fra 11/12 som du også sparer imponerende 66% på - altså bliver prisen kun 199 kr. Skulle du få lyst til at fuldende looket, så kan du gøre det med et par AS Monaco hjemmebaneshorts 11/12 til kun 99 kr. - du sparer igen 66%

macron, napoli, monaco, save, offer, unisport, unisportstore

Italienske Macron har etableret sig som ét af de stærkeste sportsmærker i Europa og det skyldes især deres skarpe øje for kvalitet og frækt design. Det kommer for alvor for øje i deres vovede Napoli 3. trøje 11/12 som blev produceret i en helt gul farve. På Napolis hjemmebanetrøje fra 11/12 såvel som deres udebanetrøje fra 11/12 er man gået lidt mere klassisk til værks, men det giver blot dig et større udvalg. Så hvad er du mest til? Det klassiske eller det mere vovede? Uanset hvad sparer du imponerende 66% på samtlige af trøjerne.

macron, napoli, monaco, save, offer, unisport, unisportstore

Derudover, har vi været så heldige, at vi har kunne hente det eksklusive Napoli Active Skin, som er magen til det Napolis spillere bruger under deres spillertrøje. Det formår på fornemmeste vis, at transportere sved og fugt væk fra kroppen for optimal komfort. Yderligere så matcher den perfekt hjemmebanetrøjen, så mangler du et nyt outfit til træning, så behøver du ikke lede længere. Det lækre Napoli Active Skin står til 149 kr. - og du sparer således 62%

macron, napoli, monaco, as monaco, save, savings, reduced price, offer, unisport, unisportstore

Det er også italienske Macron, der står bag de ikoniske dragter fra den traditionsrige, franske klub AS Monaco. Til trods for en nutidig placering i den andenbedste franske række, kan klubben med danske Jakob Poulsen på holdet, ikke fornægtes deres flotte historie. Fyrstedømmets lækre hjemmebanetrøje fra 11/12 er udført i de genkendelige røde og hvide farver og de matches perfekt op af de hvide hjemmebaneshorts fra 11/12. Du kan erhverve dig den lækre hjemmebanetrøje til blot 199 kr. og du kan dertil fuldende sættet med hjemmebaneshortsene til blot 99 kr. - du sparer 66%.

macron, napoli, monaco, as monaco, save, savings, reduced price, offer, unisport, unisportstore

Derudover kan du score dig en lækker Monaco Tracktop, der vil tage sig lige så godt ud på træningsbanen, som den vil i hverdagsgarderoben. Den kan naturligvis også blive din til blot 199 kr. med en besparelse på hele 66%. Så mangler du en god træningstrøje, eller kunne din garderobe godt trænge til et pift af fodbold, så var denne bestemt værd at overveje. Men skynd dig at slå til, for vi mistænker, at de bliver revet fra hylderne.

Du kan se hele vores udvalg af Monaco-trøjer og merchandise lige her, hvor du naturligvis også finder de gode tilbud.

Det samme gør sig gældende for vores store udvalg af Napoli-trøjer og merchandise, som du finder her, sammen med de gode tilbud.

Vi elsker gode tilbud lige så meget som du selv gør det, så vi håber i den grad, at du vil værdsætte dette. Vi har svært ved at beslutte, hvilket af trøjerne vi synes bedst om, men måske du kan hjælpe os? Hvilken synes bedst om? Var der noget, der kunne friste? Lad os endelig høre fra dig i kommentarfeltet herunder.