I stil med dommerne fra Superligaen, kan du nu iklæde dig et lækkert dommersæt fra italienske Diadora og så endda til en super pris. Vi har fået en række lækre dommersæt på lager i en super kvalitet, så du trække i det rigtige outfit, når du skal dømme en kamp - uanset niveau.

Vi har hentet en masse lækre dommersæt hjem fra italienske Diadora, der er helt magen til dem dommerne benytter i den danske Superliga. Så om du dømmer i Serie 5 eller i 1. Divisionen, så kan du have udstyret i orden, uanset om du ønsker korte eller lange og uanset hvilken farve du ønsker.

Valg er der nok af, men hvis du vil afgrænse dit en smule, så kan du se hele udvalget her.

Du kan både købe dommertrøjerne seperat, samt bestille dem i et sæt, hvor der også følger shorts og strømper med. De fås i fire forskellige farver: Rød, blå, sort og gul. På den måde kan du altid skille dig ud, uanset hvilke farver de pågældende spiller i.

Du kan se hele udvalget her, hvis det skulle have interesse.

For at give dig den bedste pris, så har vi samlet et super tilbud sammen til dig. Bestiller du en dommertrøje, så smider vi et par gratis shorts og strømer med i prisen.

Du kan erhverve dig et Diadora dommersæt m. korte ærmer lige her - kun 599 kr.

Du kan få dem i flere forskellige farver, men det er ikke blot design. Design er jo kun godt, hvis det virker og det er bestemt tilfældet her. Med masser af lommer i både trøje og shorts, har du rig mulighed for at holde styr på både kort og fløjter.

Vil du hellere have et sæt med lange ærmer? Så finder du det lige her - til kun 649 kr.

Du kan få et fuldstændig matchende sæt med dertilhørende shorts og strømper til en super fordelagtig pris. Det er bare om at slå til og mangler du dommerkort, fløjte eller kan så kan du finde det lige her.

Men hvis det blot er det lækre Diadora Dommersæt, du er i markedet for, så kan du finde det lige her.

Vi udstyrer alle fodboldens helte, om det er dommere eller spillere, i det bedste af det bedste. Inden for dommertøj, så er Diadora både Superliga-dommernes og vores eget foretrukne valg. Hvad med dig? Kunne du bruge et dommersæt, eller andet dommerudstyr? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.