Vi har taget hul på efteråret og temperaturerne er fortsat dalende. Vi kan se frem til nogle kolde måneder og i den tid er det vigtig at have udstyret i orden, når den står på træning. Vi har derfor sænket priserne gevaldigt på lækre Puma træningssæt, så du kan klæde dig sømmeligt på i stil med Bashkim Kadrii og Danny Olsen.

Vi har samlet alle de fantastiske produkter fra Puma på vores helt nye Puma Training kampagneside her, hvor du kan finde de før omtalte træningssæt, cool fodboldstøvler, samt lækre wallpapers til din computer og meget, meget andet.

Vi har for nyligt haft fat i Superliga-spilleren fra OB, Bashkim Kadrii, der til dagligt slår sine folder i Puma. Vi fik os en snak om den nye Puma Evospeed 1, hvad han synes om designet og støvlen i sig selv og så hørte vi også hvordan hans absolutte drømmestøvle så ud. Det og meget mere kan du se i videoen ovenover.

unisport, unisportstore, puma, bashkim kadrii, bashkim, we share the same, sale, udsalg, pumatraining, puma training, evospeed, ob, odense, odense boldklub, superliga

Bashkim Kadrii hører til blandt de mest lysende talenter i den danske Superliga og i hans klub, OB, ved man hvad det kræver for at få en god sæson; hårdt arbejde på træningsbanen, skal nok betale sig i kamp. Vi ved alle, at det kan være svært at komme til træning når vejret ikke arter sig, men med udstyret i orden, skulle det gerne ændre sig. Vi giver dig derfor muligheden for at gøre dig et super køb på vores nye Puma Training kampagneside, hvor du kan spare på alt fra træningssæt til fodboldstøvler.

unisport, unisportstore, puma, bashkim kadrii, bashkim, we share the same, sale, udsalg, pumatraining, puma training, evospeed, danny olsen, midtjylland, fc midtjylland, fcm, superliga

Hos FC Midtjylland har de udstyret klar til de kolde træningspas. De iklædes nemlig de lækre træningssæt fra Puma, der inkluder en windbreaker, knickers og strømper. Det nupper de naturligvis i sort, ligesom førnævnte Bashkim Kadrii ifører sig det blå, så det matcher klubbens farver. Der er dog også en masse andet at vælge imellem og det kan du finde på vores Puma Training kampagneside her.

unisport, unisportstore, puma, bashkim kadrii, bashkim, we share the same, sale, udsalg, pumatraining, puma training, evospeed

De smarte træningssæt fås også med en henholdsvis lilla og rød windbreaker så der skulle gerne være rig mulighed for at matche dit eget holds farver. Så skynd dig ind på vores nye Puma Training kampagneside, hvor du også kan finde dine nye støvler til efterårssæsonen.

Vi deler den samme passion for fodbold som du gør og vi spiller altid uanset vejret. For som det er blevet sagt så mange gange før, så er der ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Vi har nu samlet en masse lækre produkter, så du kan gå de kolde træningspas i møde på bedst mulige måde. Er det noget du skal udnytte dig af? Hvad skal du ud og investere i? Lad os høre din mening i kommentarfeltet herunder.