Det er blevet fredag igen og det betyder selvfølgelig, at vi har endnu et godt tilbud klar til dig. I denne uge kan du score dig en lækker topstøvle, magen til den ingen ringere end Lionel Messi bruger. Der er tale om et par Adidas F50 Adizero Skind Sølv/Orange, som du kan få til blot 999 kr. - det er næsten halv pris.

Den elegante letvætsstøvle, der tikker ind på blot 188 gram på vores vægt, er blandt de mest populære på markedet. Verdensstjerne som Ashley Young, Gareth Bale, Arjen Robben og naturligvis Lionel Messi er alle fortalere for Adidas F50 Adizero og det forstår man godt. Den kan du resten af fredagen erhverve dig for blot 999 kr. - du sparer hele 47%.

bestil dit par Adidas F50 Adizero Skind Sølv/Orange her inden det er for sent.

Én af grundende til at den har opnået den status som den har, er den lækre overdel. Ganske imponerende har man givet Adidas F50 Adizero en overdel af blødt og smidigt læder, så du garanteres et naturligt, blødt og elegant touch på bolden. Lyder det som noget du kunne bruge?

Så kan du bestille dit par lige her til blot 999 kr. - du sparer 47%. Men det gør du kun fredagen ud, da prisen rettes tilbage ved midnat.

Endnu bedre, så er Adidas F50 Adizero designet til den hurtige spiller, men hvor det tidligere har været svært at måle sin hastighed, har Adidas nu lanceret deres Micoach-teknologi. Hvis du har en Micoach-chip, så kan du lægge den ned i sålen og på den måde tracke og analysere dine data fra kamp og træning når du synkroniserer den med din iPhone, PC eller Mac.

Det kan du komme til at eksperimentere med, hvis du bestiller dit par Adidas F50 Adizero Skind Sølv/Orange lige her og bestiller den smart Micoach-chip med.

Vi håber du synes om denne uges Fredagstilbud, for det er kun til ære for dig. Skal du have dig et par Adidas F50 Adizero? Hvad synes du generelt om Fredagstilbuddet? Lad os gerne høre din mening i kommentarfeltet herunder.