Vi har haft et ekstra øje på denne uges kampe i Champions League for at bringe dig de bedste støvlespots. Vores anstrengelser har ikke været forgæves, for vi har spottet alt fra ultra-eksklusive støvler, til blackouts og spændende støvleskift. Læs mes her og lad os endelig høre hvis vi har overset noget.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, andreas laudrup, laudrup, nike mercurial vapor viii

Andreas Laudrup (FC Nordsjælland) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Det danske stortalent fik sammen med sit klubhold hjemmebanedebut i Champions League, da Parken dannede arena for den anden kamp i FCN's gruppe. Her kom de forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea på besøg og det skulle i sidste ende vise sig at være en lidt for stor mundfuld for de danske mestre. Vi havde dog også fokus på Unisport-favoritten, Andreas Laudrup, som fik prøvet sine nye Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange af, som virkelig leverer en god kontrast til det røde hjemmebanesæt.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, frank lampard, lampard

Frank Lampard (Chelsea FC) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Sort/Blå Den aldrende midtbanespiller var kaptajn for aftenen i John Terrys fravær og han første sit hold til en 4-0-sejr. Dog kom Lampard ikke selv på tavlen, til trods for at have ry for sin målfarlighed og måske det så var på tide at skifte til et par støvler med mål i? I tirsdagens kamp var Frank stadig i sine Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå/Sort, til trods for at den er kommet i en nye Sort/Orange farvevariant. Den nuværende står nu alligevel skarpt til Chelseas blå sæt, men vi synes nu trods alt, at det er tid til at lade dem udskifte.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, bate borisov, adidas, predator, lz sl, predator lz, predator lz sl

Edhar Alyakhnovich (BATE Borisov) - Adidas Predator LZ SL Neon/Sort/Rød Ugens helt store overraskelse leverede de hviderussiske mestre, da de overbevisende sendte Bayern München hjem med et 3-1-nederlag. De stod også for ugens mest overraskende støvle spots og her har vi det første. Et par enormt lækre Adidas Predator LZ SL, der adskiller sig fra den almindelige Predator LZ som værende letvægtsudgaven. En top-tunet støvle, med en Sprintskin-overdel, der sænker vægten og giver et skarpt touch i stil med F50 Adizero - virkelig cool valg af Alyakhnovich.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot

Aleksandr Hleb (BATE Borisov) - Puma v1.06 Rød/Hvid/Sort Nok endnu et spot stod ovenstående herre for. Den tidligere Stuttgart-, Arsenal-, Barcelona- og Birmingham-spiller har i hele sin karriere spillet i Puma, men da selv samme karriere gik i stå, ser det ud til, at Hleb ikke har fulgt med tiden sidenhen. I hvert fald spillede han i kampen mod Bayern München i en ægte klassiker fra The Leaping Cat; et par v1.06 Rød/Hvid/Sort.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, referee, adidas predator, adipower

Sergei Karasev (FIFA) - Adidas Predator Adipower Blackout Så bliver det ikke bedre. En dommer med super smag i fodboldstøvler. Vi spottede dommeren fra kampen mellem Schalke 04 og Montpellier i blackout-udgaven af den forrige Predator-model, nemlig Adidas Predator Adipower. Oftest er dommere trukket i et par Copa Mundial, men der går Karasev her imod strømmen. Stor thumbs up herfra.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, juventus, champions league, nike mercurial vapor viii

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange De italienske mestre skuffede i deres anden kamp, da de måtte tage til takke med 1-1 mod Shaktar Donetsk. Ét af lyspunkterne var dog, at den chilenske offensiv-profil havde fået sig et par nye støvler. Tidligere havde vi spottet ham i et par af holdkammeraten Martin Caceres' Vapor VIII Mango/Sort, men nu har han altså fået anskaffet sig sit eget par. Der var dog ikke mål i Vidals Vapor VIII ACC Turkis/Orange, men det kan han jo nå endnu.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, cluj, ivo pinto

Ivo Pinto (CFR Cluj) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon Vi ser det oftere og oftere; andre professionelle spillere tilsniger sig spilletid i et par støvler, der er forbeholdt én bestemt spiller. I dette tilfælde er det rumænske Clujs back, der er hoppet i den virkelig lækre Mørkegrøn/Neon farvevariant af Nike Mercurial Vapor VIII, som kun Cristiano Ronaldo spillede i, da den udkom. Det kan dog nemt skyldes, at Pinto her ikke har nogen støvlekontrakt og det står ham derfor frit for, hvilke støvler han spiller i.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, cluj, adidas predator lz

Matias Aguirregaray (CFR Cluj) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Blackout Om ovenstående herre har en støvlekontrakt eller ej, er ikke til at sige, men et eller andet har fået ham til at tage narvsværten i egen hånd og blackoute sit par Adidas Predator LZ. Om det skyldes knas i kontrakten, eller om det blot er fordi, at han ikke synes om udseendet er ikke til at sige, men han har i alle ikke klaret det alt for godt.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, nike green speed, nike gs, rafael bastos, cluj

Rafael Bastos (CFR Cluj) - Nike GS Neon/Sort Vi meldte godt nok op tidligere, at det ikke fås bedre, når dommere har styr på deres støvlevalg, men det vil vi gerne trække i os igen. Det her, se det er det bedste når det kommer til at spotte støvler. Et par svært eksklusive Nike GS på fødderne af en professionel fodboldspiller. Han skriver sig på listen med James McClean og en række andre proffer, der hver især har fået fingerene i ét af de kun 2012 par, der blev produceret.

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, adidas adipure 11pro, adidas, puma, sven bender, bender, dortmund

Sven Bender (Dortmund) - Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange Vi har længe haft et godt øje til Dortmunds ene Bender-bror, da han i sommers stod for ét af de mere spændende spots længe. Han testede et par sorte Adidas prototypestøvler, til trods for at have en kontrakt med Nike. Den er imidlertid udløbet og nu har den tyske slider udskiftet sine Nike CTR360 Maestri III med et par Adidas Adipure 11Pro Sort/Orange helt i stil med sin tvillingebror Lars, som spiller i Bayer Leverkusen. Eller også har de bare byttet plads? Uuuuh..

unisport, støvlespot, støvlespots, boot spot, bootspots, bootspot, nike ctr360 maestri iii, gundogan, dortmund

Ilkay Gündogan (Dortmund) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Benders makker på midtbanen har måske ikke det mest tyske navn i bogen, men han var faktisk en del af landsholdstruppen til sommeren EM. Navnet stammer fra hans tyrkiske aner i stil med Mesut Özil, men intet desto mindre repræsenterer de begge Tyskland. Vi kan ikke lægge skjul på, at vi var en kende skuffede over ikke at få den nye farvevariant af Maestri III i aktion i igår, men når så man ser launch-farven Gul/Sort parret med Dortmunds Europa-sæt, ja så bøder det i hvert fald rigtig godt op.

Victor Moses (Chelsea) - Trusox/Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Et spøjst spot - men nu har Trusox for alvor også fået slået sig fast på den internationale scene med en appearance i Champions League. Victor Moses fra Chelsea var en af de første spillere, der benyttede sokken, og i kampen mod FCN var det helt tydeligt, at han havde fået sokken med de skridsikre paneler under foden på.

Der blændes op for endnu en aften med europæisk fodbold i aften og vi krydser fingre for endnu flere gode støvlespots - og i særdeleshed krydses der fingre for, at vi ser den nye Nike CTR360 Maestri III i aktion. Hvad siger du ellers til denne gang Midtugens Støvlespots? Hvilket spot synes du bedste om? Har vi overset noget? Lad os endelig høre fra dig i kommentarfeltet herunder.