Weekenden bød ud over nykårede franske og spanske mestre, en episk hovedet-først-tackling af Phil Jones og Morata i solbriller også på en gedigen gang fodboldstøvler at kaste øjnene på - så få dit ugentlige fodboldstøvlefix lige her, når vi zoomer ind på weekendens vildeste støvlespots .

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra Grå/Lyseblå Paul Pogba er efterhånden ved at være en af de spillere, der altid leverer støvlespots fra øverste hylde - franskmanden har nemlig ingen kontrakt, og spiller derfor i lige hvad der passer ham. Og i denne uge var det så en Nike Magista Obra i den hidtil endnu ikke udgivne farvevariant Grå/Blå. Hvordan det så går ned i Nike, melder historien ikke noget om...

Marouane Fellaini (Manchester United) - New Balance Prototype Hvid/Sort Den tårnhøje belgier var med, da United og Arsenal spillede 1-1 i weekenden og mere eller mindre fastslog at der ikke bliver rykket ved Top 3. Her var Fellaini dog hoppet i en lidt anden støvle end sin normalt hvide prototype, da New Balance havde skrevet ordene "MAKE" på snuden. Hvad det betyder, lover mærket at vi finder ud af i de kommende uger.

Joao Pedro (Cagliari) - Nike Mercurial Superfly IV Academy Pack Blackoutede støvler er altid populære - og derfor var Cagliaris Joao Pedro da også lynhurtig til at sikre sig et par Superfly IV fra Academy Pack, som er lavet helt i sort. Det er ikke mange proffer vi har set i støvlerne, da Nike valgte ikke at lancere dem til deres kontrakt-spillere - men Pedro så altså stort på det og købte støvlen alligevel.

Vincent Laurini (Empoli FC) - PUMA King SL Sort/Blå/Hvid Det er ikke hver dag, vi ser den første generation af PUMA King SL i aktion, og da slet ikke med SG-knopper, som Laurini valgte i weekenden. En elegant fodboldstøvle med lav vægt - og en, der vækker nostalgiske smil i Unisport HQ.

Besart Berisha (Melbourne Victory) - adidas F50 adizero Grøn/Sort En anden spiller, der gør hvad han vil, er Berisha, der flere gange er hoppet i adidas Crazylight-støvlerne og nu også har kastet sin kærlighed på den lysegrønne F50 adizero, som vi ellers kun har set få andre spillere med på fødderne. Det interessante bliver, hvad Berisha gør, når adidas dropper deres 4 siloer...?

Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen) - adidas 99g Den vævre tyrker med det vanvittige spark var endnu engang at finde i den stærkt limiterede adidas 99g fodboldstøvle, som er lavet i blot 299 par på verdensplan og vejer, ja, 99 gram. Det var ikke mange proffer vi så i støvlen, men Hakan Çalhanoğlu valgte altså ikke blot at have dem på hylden, men også fødderne.

Steven Gerrard (Liverpool FC) - adidas Predator Instinct SG8 En legende takkede af i weekenden - Gerrard spillede sin sidste kamp som Liverpool-spiller på Anfield, hvor han blev hyldet af fansene. Adidas havde også lavet en speciel hyldest til englænderen, nemlig en Predator Instinct i Liverpool-farverne og med YNWA skrevet på sålen - hvor der også var et symbol, der både kunne ligne et 8-tal og uendelighedssymbolet. Flot gestus.

Hector Moreno (Espanyol) - adidas Nitrocharge 1.0 Haters Blå/Hvid Blackout Det er ikke alle, der lige kan få fingrene i en blackoutet støvle - og så må man jo gøre tingene selv. Moreno havde i alle fald haft den sorte sprittusch fremme og blackoutet sin There Will Be Haters Nitrocharge - måske et tegn på, at hans kontrakt med de tre striber er udløbet?

Jack Wilshere (Arsenal) - Nike Tiempo Legend V Orange/Lilla Normalt en mand vi ville associere med CTR360 og sidenhen Magista i søvne er Jack Wilshere - men på trods af at have været Magista Opus-spiller siden udgivelsen lader Wilshere ikke til at have fundet sig til rette i modellen endnu - og derfor (eller på grund af sine mange skader) var han hoppet i Legend V til kampen mod Manchester United.

Alvaro Morata (Juventus) - solbriller. Morata fejrede sin scoring mod Inter i weekenden ved at tage solbriller på. Det er ikke et støvlespot. Deal with it.

Hvad synes du om weekendens fangst på støvlespot-fronten? Var der andre lækre modeller, som dine øjne fangede? Så del meget gerne dine tanker i kommentarfeltet herunder eller på Facebook, Twitter og Instagram.