Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af september måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Jakob Ballegaard, der anmeldte to af de mest populære støvler på markedet lige nu; Nike CTR360 Maestri III og Adidas Predator LZ. De to støvler blev stillet op imod hinanden og alt fra knopsystem til overdel og tekniske elementer røg en tur igennem anmeldermaskinen, med en flot og saglig konklusion til følge.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Jakob et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af oktober måned, og så kan det være du står med gavekortet i starten af november – hvem ved?

Du kan se eller gense Jakobs gode video lige herover, så bliver du nemlig meget klogere på både Nike CTR360 Maestri III og Adidas Predator LZ. Hvad synes du ellers om hans anmeldelse af de to støvler? Har du selv erfaringer med dem? Hjælp os med at ønske Jakob tillykke i kommentarfeltet herunder og mens du er igang, kan du jo give dit besyv med om videoen.