John Terry og Umbro har stået hinanden bi i over 10 år igennem verserende skandaler og utroskab, men den seneste sag om racisme, har tilsyneladende vist at være den sidste som det engelske sportsmærke ville bære over med. De har som følge deraf, valgt ikke at forlænge hans kontrakt og dermed skal den tidligere England og nuværende Chelsea-kaptajn ud og finde sig en ny støvlekontrakt.

I 1999, da John Terry begyndte sin professionelle fodboldkarriere i Chelsea, lagde han fra land i noget så retro som Fila-støvler. En klassisk støvle med en overdel af kængurulæder udgjorde rygraden på den vaskeægte no-nonsense støvle. Det varede dog kun ét år, da Terry begyndte at snørre Nike på fødderne i stedet for og igen var der tale om en klassisk læderstøvle. En Nike Tiempo Premier tog over og foruden en kort flirt med Adidas, blev han i den i frem til år 2002.

I år 2001 flirtede John Terry med Adidas-støvler og i særdeleshed den uhyre populære klassiker, Adidas Predator Precision. Det varede dog ikke længe før han vendte tilbage til Nike Tiempo Premier og det virkede til, at den talentfulde forsvarsspiller sonderede terrænet for en potentiel støvlekontrakt, men det var først i 2002, at femøren faldt. Umbro opsnappede den nuværende Chelsea-kaptajn og det samarbejde har holdt siden da.

Siden da har Terry og Umbro stået sammen og er efterhånden blevet synonyme med hinanden. Det engelske sportsfirma svinder dermed betydeligt ind, da de netop har mistet kontrakten til det engelske landshold til storebroren Nike. Denne gang er det dog Umbros egen vilje, men man kan ikke lade være med at tænke, at det er nok endnu et søm i kisten for det klassiske mærke, der ellers tæller profiler i Michael Owen, Andy Carroll og Darren Bent.

Den racismesag der for tiden involverer John Terry, har kostet ham hans støvlekontrakt med Umbro og hvis ikke førnævnte vil støtte ham, ja, hvem vil så? Hvem ser du som Terrys næste støvleudbyder? Snupper Nike ham på samme måde, som de snuppede det engelske landshold? Eller ryger han helt tilbage til FILA? Vi hører gerne dit bud og dine tanker i kommentarfeltet herunder.