Champions League gik endelig i gang igen i denne uge, og der var masser af spænding både tirsdag og onsdag aften, hvor både Chelsea, Manchester United, Real Madrid og Barcelona for alvor kom på arbejde på hjemmebane. Som de udstyrsnørder vi er, holdt vi naturligvis også et skarpt øje med støvlerne på banen, og har lavet en top 5 over de mest scorende i CL’s første runde - som naturligvis vil blive opdateret løbende gennem turneringen.

Da vi lavede listen over de mest scorende støvler ved sommerens EM-slutrunde var Mercurial Vapor VIII klart i spidsen, og det var da også amerikanernes letvægter, der lagde bedst fra land i 1. runde af Champions League med 11 scoringer. Herefter kom Adizero med 7 scoringer, og herefter blev det for alvor tæt - på tredjepladsen ligger Predator LZ med 6 mål, som nummer fire er CTR360 Maestri III med 5, og på femtepladsen AdiPURE med 4 mål.

I Madrid tog Real mod Manchester City tirsdag aften, og efter lang Real-dominans kom kongeklubben bagud. Real fik dog udlignet ved Marcelo, og skuddet fra brasilianerens Adidas F50 Adizero blev rettet af og sejlede ind bag Hart i City-målet. Efter mål af Kolarov og Benzema blev Ronaldo den store helt, da han med Mercurial Vapor VIII på fødderne afgjorde kampen i de døende minutter.

I Barcelona fik Lionel Messi også sat gang i målscoringen i sine Adidas F50 Adizero, hvor han scorede de spanske vicemestres 2 sidste mål i sejren over Spartak Moskva. Barca kom bagud 2-1, hvor målet til 2-1 blev sat ind af Romulo, som scorede i sine Adidas AdiPURE 11pro.

Med sin scoring til 1-0 mod Real Madrid fik Edin Dzeko en flot start i sine Adidas Predator LZ DB, som han brugte til at udplacere Casillas i Real-målet. Også Zlatan fik åbnet målkontoen for denne sæsons CL, da han scorede for sin sjette klub i Champions Leauge - og det er en ny rekord, som Zlatan satte i sine trofaste Nike Mercurial Vapor VIII.

Arsenal fik sig en dårlig start mod de franske mestre fra Montpellier, men med hjælp bl.a. fra Lukas Podolskis Adidas F50 Adizero fik Arsenal sparket sig tilbage i kampen og en 2-1 sejr. I London var Juventus på besøg hos Chelsea, hvor Quagliarella til sidst i kampen gjorde det one ved Chelsea og udlignede til 2-2 i sine Nike CTR360 Maestri III.

Forinden i samme kamp havde Chelseas nye nummer 11, Oscar, sat to flotte kasser ind i en fremragende CL-debut. Især brasilianerens andet mål nævnes allerede som udfordrer til årets mål i CL. Oscar modtog bolden med en mand i ryggen, satte Pirlo med sit eminente førstetouch og drejede herefter nærmest med ryggen til mål bolden over i det lange hjørne uden chance for Buffon. God start!

Champions League er kun lige gået i gang, og gennem hele turneringen vil vi holde overblikket over hvilke støvler der har scoret flest mål - så hold øje med vores liste, der jævnligt vil blive opdateret.

Hvad synes du om de første kampe i årets CL? Har der været nogle overraskelser, eller gik det som du regnede med? Hvad synes du om Oscars mål, og var det OK at Real vandt i overtiden? Og ikke mindst: Hvilken støvle tror du topper listen når finalen på Wembley næste år er spillet? Giv meget gerne dit besyv med herunder.