Unisport er stolte af at kunne præsentere vores seneste designudfoldelse. Vi har designet 4 nye farvevarianter til Adidas' letvægter F50 Adizero, med henblik på at holde farvevarianterne dæmpede, klassiske og minimalistiske helt i tråd med støvlens ånd. Se dem her og på vores nye kampagneside Less is more.

Unisport står bag designet på 4 nye, lækre farvevarianter til Adidas F50 Adizero. De har taget inspiration fra støvlens dyder, hvor minimalisme spiller en stor rolle. De kommer i et meget limiteret oplag og bliver en del af den eksklusive Less is More Collection, som du kun finder her på Unisport. Lyder det godt? Så læs med her, når vi gennemgår de elegante støvler.

Den første farvevariant er Adidas F50 Adizero Blå/Hvid, der tager udgangspunkt i én af de mest klassiske farvekombinationer til dato. En elegant koboltblå farve fremstår næsten som perlemor i det rigtige lys og parret op med de hvide striber har du et tidsløst look. Som en ekstra lille detalje har den fået røde knopper, der giver designet lidt kant.

Med en kampvægt på blot 165 gram er Adidas F50 Adizero blandt markedet allerletteste og minimalistiske. Med simple koncepter, der alle har til formål at sikre lav vægt, hurtig acceleration og knivskarpt touch. Sprinteframe-ydersålen sikrer lav vægt og stabilitet og Traxion 2.0 knopsystemet med de triangulære knopper giver det fornødne greb i banen.

Den nye farvevariant kommer eksklusivt til Unisport og du kan se den, samt de andre nye farvevarianter på vores nye kampagneside Less is More lige her.

Er du mere til hvide støvler skal du ikke snydes og den topmoderne støvle har fået et old school look. Med en dominerende hvid overdel brydes den af de ikoniske Adidas-striber i sort og røde knopper på undersiden. En minimalistisk farvevariant, der om noget får utrolig meget ud af utrolig lidt. Adidas F50 Adizero Hvid/Sort kommer eksklusivt til Unisport som en del af Less is More Kollektionen.

Letvægtsstøvlen får stabilitet fra Adidas' Sprintweb-teknologi, der fungerer som skelet. Det giver din fod den fornødne stabilitet, når du skal vende og dreje og generelt giver Adidas F50 Adizero dig den selvtillid, der skal til for at tage det sidste træk, lave den frække dribling eller slå den målgivende aflevering.

Selvtilliden kommer også af sig selv, når man har et par lækre støvler på fødderne. Tjek alle fire farvevarianter ud her på vores Less is More kampagneside.

I den anden ende af farveskalen kan vi præsentere et par Adidas F50 Adizero Sort/Blå, hvis du er mere til et retro-inspireret look. I stil med den ikoniske Copa Mundial er ovedelen overvejende sort med hvide striber, men i et moderne twist brydes den af en frisk blå farve på ydersålen og neongule knopper.

Den milimetertynde mikrofiberoverdel er blandt varemærkerne for Adidas F50 Adizero. Komfort, lav vægt og knivskarpt touch går op i en højere enhed og Sprintskin leverer det tætteste, du kommer på et barfodet touch på bolden. Hvis du vil have en farvevariant ulig nogen anden, så skal du slå til nu, for de kommer kun i et meget begrænset oplag.

Se hele udvalget af Limited Edition Adidas F50 Adizero-støvler her, hvor du også kan score dig en lækker wallpaper og meget andet.

Den sidste farvevariant er allerede et hit hos os. Adidas F50 Adizero Sort/Orange har en mystik omkring sig, der virkelig fænger øjnene. Den sorte overdel klædes på af en frisk orange farve og med metallic knopper fuldendes det rå look. Designet har Unisport stået for og den kommer derfor som de førnævnte eksklusivt hos os.

Listen af tilhængere er stor og inkluderer Gareth Bale, Ashley Young, Lukas Podolski og naturligvis også Lionel Messi. Nu kommer den så i en Limited Edition farvevariant designet af Unisport. Du skal skynde dig at slå til hvis det skulle være noget for dig, for vi mistænker, at de bliver revet af hylderne.

Hver af de fire farvevarianter kan du finde på vores Less is More kampagneside, hvor du også kan gafle dig en fed wallpaper og en hel masse andet.

Vi er helt vilde med resultatet og vores største dilemma bunder egentlig i, hvilken farvevariant vi skal vælge. Hvad siger du til Adidas F50 Adizero Less is More Collection? Skal du have dig et par? I få fald, hvilket? Vi vil gerne høre hvad du mener og hvilket eksemplar du er mest til i kommentarfeltet herunder.