Vi elsker at forkæle vores brugere og denne uge skal ikke være nogen undtagelse. Derfor har vi strikket et super godt Fredagstilbud sammen til dig, som du kan få glæde af indtil midnat i aften. Du kan nemlig spare 50% på tre farvevarianter af den populære modesko Nike Killshot 2.

Du kan denne fredag sikre dig et par toplækre modesko til halv pris og det kan du til og med på tre forskellige farvevarianter, så du kan vælge den der falder i din smag. Det kunne eksempelvis være denne sandfarvede Nike Killshot 2, som kan blive din for blot 374 kr. - du sparer 50%. Det gør du kun indtil midnat, så skynd dig at slå inden det er for sent.

Hvis du vil have et par lækre sko med et tidsløst design, men med en lille smule mere farve og bling. Så kunne det være Nike Killshot 2 i lyseblå. Den kan ligeledes blive din til halv pris fredagen ud og den skal derfor kun koste dig 374 kr. Så hvis du vil sætte lidt farve på det grå efterår, så er det her du skal slå til.

Du kan også nuppe det helt klassiske valgt med en Nike Killshot 2 i sort og hvid hvis du er til det retro, old school look. Resten af fredagen kan du nemlig erhverve dig et meget moderigtigt stykke fodtøj til halv pris og netop denne skal kun koste dig 349 kr., så slå til før de er udsolgt.

Vi elsker at fejre weekenden og vi fejrer den især med gode tilbud. Hvad skal du i din weekend? Husk, at inden det bliver lørdag skal du huske at bestille dig et par Nike Killshot 2, hvis ellers det var et tilbud der faldt i god jord? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet herunder.