Endnu en lancering er over os og denne gang er det Nike CTR360 Maestri III, der står for skud. Den er netop landet i en ny, frisk Hvid/Grøn/Neongul farvevariant og den skal vi naturligvis se nærmere på nu. Så kig med her, når vi ser på Iniestas, Balotellis og Chamberlains nye støvle, som vi snart kommer til at se i aktion verden over.

Den blot 3. generation af den fortsat unge CTR360-kollektion er netop landet og den fører arven videre med bravur. Endnu en gang har Nike formået at forbedre en i forvejen sublim fodboldstøvle og den er nu kommet i en helt ny farvevariant. Med en hvid base pryder en klassisk grøn farve i selskab med en iøjnefaldende neongul farve resten af støvlen og vi synes virkelig det klæder den.

Vi har før hørt, at man ikke skal reparere noget hvis ikke det er gået i stykker og i virkeligheden kunne det godt mønte sig på den forrige model, nemlig Nike CTR360 Maestri II. Det var en helt fantastisk støvle, men faktisk har man formået at forbedre den hele vejen rundt i den nye inkarnation, uden at gå på kompromis med støvlens sjæl og ankepunkter. Den er om man vil, blevet finpudset.

Overdelen er den nyeste generation af Kanga-Lite, som derfor hedder 2.0. Den er blevet tyndere og smidigere og endnu mere vandresistent. Det er ganske imponerende, så meget det emulerer ganske naturligt læder og når tidens trends bevæger sig væk fra brugen af læder i fodboldstøvler, er Nike CTR360 Maestri III bestemt værd at overveje som alternativ til en læderstøvle.

På ydersiden af støvlen har man valgt at fjerne de Dampening Pods, der sad på den forrige model. Det har man gjort for at opnå den tætteste kontakt med bolden som overhovedet muligt. Der er dog også taget forbehold for at forbedre kontrollen, når der tæmmes med ydersiden, hvorfor man har tilføjer små fordybninger i overdelen, som skaber øget friktion, når du er i kontakt med bolden, uanset hvilke forholdet der spilles i.

På indersiden har man videreudviklet de Pass & Recieve Pads, der hjalp dig når du tæmmede og afleverede på den forrige Maestri. Her er der i stedet for blevet plads til de nye 3D Control Pads, der på samme måde skal hjælpe med at kontrolle tæmninger og stabilisere indersideafleveringer. Den adskiller sig dog ved at være noget mere gennemtænkt end sin forgænger. Nike har nemlig designet den med fodens individualitet in mente. Med andre ord er ingen fødder ens og det har Nike taget meget fint højde for.

Derfor skal de områder hvor der tæmmes og afleveres ikke være markerede på forhånd, men de skal strække sig over hele indersiden, så det passer til alle og enhver. Det betyder, at uanset hvordan din fod er bygget og hvordan du afleverer, så kan du få gavn af de smarte 3D Control Pads og som Jakob konkluderer i sin anmeldelse af Nike CTR360 Maestri III, så virker den her teknologi rigtig, rigtig godt.

På undersiden af støvlen er Nike CTR360 Maestri III også kommet langt siden sin forgænger. Her har man implementeret et helt nyt knopsystem, hvor kan kombinerer det bedste fra begge verdener. Knopperne er nemlig hverken blades eller koniske knopper, de er snarere en kombination af begge.

På indersiden af støvlen er knopperne rundede i stil med koniske knopper og på den måde får du den optimale stabilitet og komfort fra det klassiske knopsystem. På ydersiden af støvlen er knopperne derimod kantede, eller skarpe, i stil med blades og derfor får du også optimalt greb i banen. Dertil har man støttet ydersålen med to torsionsbarer, der virkelig giver god stabilitet.

Den nye Nike CTR360 Maestri III kan allerede bestilles her med en leveringstid på blot 1-2 dage - kun 1274 kr.

Vi kommer snart til at se Iniesta, Chamberlain, Tevez og mange andre i den nye støvle, men var det noget for dig? Hvad siger du til den nye farvevariant? Er den for speciel, eller er den lige i skabet? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.