Den længe ventede Trusox er endelig landet, og har fået en rigtig fin modtagelse. Sokken, der er lavet med skridsikre paneler på inder- og ydersiden, er blevet et kæmpe hit i Premier League - men hvordan performer den egentlig, og er der noget om snakken? Se med i dag og hør Jakobs dom over Trusox.

Sokkerne med de ikoniske firkanter på hælen blev lavet af en passioneret fodboldspiller tilbage i 2007, som var rigtig træt af at skride i sine fodboldstøvler. Derfor opfandt han Trusox, og her fem år efter er sokkerne så gået hen og blevet et decideret hit i en af verdens bedste ligaer, den engelske Premier League.

Her spiller stjerner som Ba, Fellaini, Bale, Lennon og Tiote i sokkerne, der kan kendes på de mørkeblå kvadrater der dækker hele sokkens hæl. Nu kan vi som de eneste i Skandinavien præsentere Trusox - og som vanen efterhånden er, når der kommer performance-forbedrende produkter, så skal vi have Jakob i dem til en test.

Det gør sig naturligvis også gældende for Trusox, som du kan høre Jakobs - faktisk ret begejstrede - anmeldelse af her. Kan sokken leve op til at give dig mere stabilitet og komfort samt gøre dig hurtigere? Hør dommen lige her under.

Lyder Trusox som noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar lige her - kun 249,- kr.

Hvad siger du til de nye sokker? Skal de prøves, eller holder du dig mere til den klassiske spillesok - eller måske endda dine MetaSox? Del meget gerne din mening med os i boksen lige herunder.