Vi er klar med endnu et super Fredagstilbud og i denne uge er der hele 71% at spare. Du kan nemlig erhverve dig den klassiske Select Super Brilliant topbold, som blandt andet bruges af det danske landshold. Den kan blive din for 199 kr. resten af fredagen, så det er om at slå til.

Det danske sportsmærke Select er især kendt for deres fodbolde. Her er Select Super Brilliant topmodellen og den kvalificerer sig i den grad som en verdensklassefodbold. Alle danske fodboldspillere kender den ikoniske design og den har efterhånden fået ry som én af verdens mest pålidelige fodbolde. Den kan fra nu og resten af fredagen blive din for 199 kr. - du sparer hele 71%. Så få bestilt din Select Super Brilliant her inden det er for sent.

Som bekendt er det danske landshold store tilhængere af Select Super Brilliant og de ikke blot træner med den, de spiller også kamp når der spilles i Parken. Select Super Brilliant er håndsyet og kvaliteten er generelt i top og det har også været med til at gøre det til en af de mest holdbare topbolde på markedet. Den kan blive din resten af fredagen for 199 kr. - du sparer altså 71%. Bestil dit par her, så er du godt garderet når der skal spilles fodbold.

Du skal slå til nu, hvis du skal nå at sikre dig din Select Super Brilliant med 71% besparelse, for tilbuddet gælder kun til midnat. Du finder den her og den skal kun koste dig 199 kr.

På lørdag tager Danmark imod Tjekkiet i en vigtig kvalifikationskamp og vi ser alle frem til at følge de danske drenge. Nu kan du komme tættere på oplevelsen med en bold magen til den de spiller med - og så endda med store besparelser. Var det noget der kunne friste? Vi vil gerne høre hvad du synes om denne uges Fredagstilbud, så del gerne min mening i kommentarfeltet herunder.