Mød den første Under Armour Magnetico nogensinde og den spritnye colourway af Spotlight 2.0

02.02.2018

Skrevet af Frederik

Der er en ny spiller på banen. Han hedder Magnetico og er Under Armours spritnye støvle, der tager over fra ClutchFit. Tjek den helt nye støvle og den nye colourway af Spotlight 2.0.

Du kender allerede den populære og flashy UA Spotlight 2.0, der blandt andre bæres af Memphis Depay, men i dag har Under Armour givet os en helt ny godbid. Mød den nye og aller første af sin slags: Magnetico. Heldigvis for os kommer der endnu flere i fremtiden, og når vi kigger på debut-farvekombinationen, kan vi ikke vente til det næste drop. Men først må vi hellere lige kigge på, hvad Under Armour har givet os i dag.

Fortsættes nedenfor.

Gør dig klar til at dominere spillet i Under Armour Magnetico med den exceptionelle førsteberøring. Magnetico tager over fra ClutchFit, og den innovative fodboldstøvler passer dig fra første gang, du tager den på. Under Armours FormTrue-teknologi gør. at Magnetico former sig efter din fod og giver et optimalt personligt fit. Magnetico giver dig også pga. FormTrue en følelse af et barfodet touch. Helt perfekt til at få førsteberøringen på plads, så du kan stikke den afgørende bold i dybden.

Sidst men ikke mindst giver Magneticos knop-system maksimal traction, hvilket gør dig i stand til at opnå din optimale hastighed og smidighed på banen. Alt i alt en voldsomt fed fodboldstøvle fra Under Armour - samtidig i en imponerende colourway med en skinnende sål. Vi ser frem til flere Magneticos!

Som du måske allerede er klar over, indeholder Under Armour Spotlight 2.0 en dobbeltlagskonstruktion, der kan sammenlignes med adidas' X-støvler. Samtidig er der en lynlås på dens lacecover, hvilket er unikt og aldrig set før på en anden fodboldstøvle. UA Spotlight 2.0 giver dig bedre lockdown end nogensinde før og gør dig hurtigere i enhver retning.

Få fingrene i dit par Under Armour Magnetico eller Spotlight 2.0 lige her.