Det er blevet tid til den første opsamling på de flotteste støvlesamlinger I har delt med os i august måned. Du kan se frem til custom støvler, elegante klassikere og sjældne eksemplarer. Se med her og lad os endelig høre hvilken du synes bedst om.

Mads Vittenbachs samling Med en samling, der dækker alt fra gamle Nike Tiempo-støvler, til et par Copa Mundial og et par nye Adidas Adipure 11Pro fandt Mads' samling vej til vores Top 10 for august måned.

Thomas V. Daugaards samling Sjældendt har vi set en samling, der har gjort os så jaloux. Stor cadeaux til Thomas for hans udsøgte kollektion af klassiske Mercurial-støvler, spædet op med en Legend IV Elite SG - hatten af herfra.

August Jeppesens samling Et par whiteoutede Umbro Geometra Pro, et par blackoutede Vapor V og en masse andet godt udgør en ganske habil samling, som bestemt fortjener ros.

Oliver Drosts samling To par Nike Mercurial Superfly 1 med henholdsvis FG og SG-knopper udgør rygradden af en flot samling, der også indeholder et par Nike Mercurial Vapor III i en af de mest eftertragtede farvevarianter på markedet - thumbs up.

Mikael Mathisens samling Hvor starter man her? Intet mindre end utrolig ekstensiv samling, der om nogen kan tage kampen om med Jakobs. Gamle, klassiske Predator-modeller fanger vores opmærksomhed øverst til venstre, men vi drages også til den røde Umbro Stealth Pro øverst til højre.

Kennie Pagaards Vapor VIII Et par custom Nike Mercurial Vapor VIII som disse er i enormt høj kurs her hos Unisport og vi har ikke andet end rosende ord tilovers for Kennies design. Har du fået lavet dit eget par før, så er det bare om at få delt dem med os.

Carl Emil Pinborg Holms samling Månedens mest farverige kollektion finder vi her og fokuserer man for en kort stund vil man spotte et par super støvler. Adskillige par frække Adizero kombineret med en række lækre Nike Mercurial-støvler og naturligvis de ultracool Puma King Top DI i rød - kudos.

Nikolaj Charzens samling Her er der for alvor tale om en dedikeret Luis Nani-fan, hvor alt fra trøjer til støvler falder i hak. Den helt nye Predator LZ har fundet vej til hylderne i selskab med en af de mest oversete farvevarianter af Nike CTR360 Maestri II - nemlig Sølvgrå/Neon.

Dennis Nielsens samling En Nike-mand ind til benet viser her sine støvler frem og her kan man blandt andet nyde slutrunde farvevarianterne, med et par Legend III World Cup 2010 og de tre Clash-modeller fra EM 2012. Dertil er det også et frækt touch med et par blackoutede Legend IV Elite.

Jannick Pihls samling Fænomenal samling, hvor især de allertidligste modeller trak omtale her på kontoret og samlingen som helhed er også værd at tage til sig. Hvad der gemmer sig bagerst er ikke til at sige, men måske Jannick selv kan kaste lidt lys over det?

Vi elsker jeres støvlesamlinger og vi glæder os allerede til at se flere fra jer. Få uploadet din samling i Støvlegalleriet her og så har din kollektion en chance for at komme med blandt de 10 bedste for næste måned af.

Går du og gemmer på en støvlesamling? Går du med et par sjældne støvler? Eller har du fået et nyt par du gerne vil vise frem? Så få skudt et billede og upload din i vores Støvlegalleri-app på Facebook. Hvad siger du ellers til august måneds samlinger? Kan du stikke dem? Vi hører gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.