Nike udvider sig over hele linien og det er ikke noget der er gået ubemærket hen. En designmæssig rød tråd strækker sig på tværs af Nikes kollektioner og det har skabt et visuelt elegant udtryk. Du kan også tilføje amerikanernes seneste kollektioner, om det er fodboldstøvler, sneakers eller modetøj.

Tidligere har vi kigget på Nikes Volt Kollektion hvor der især var fokus på iøjnefaldende løbesko. Én af de løbesko der tiltrak sig allermest opmærksomhed, var den helt nye Nike Lunarglide+ 4 og det er ikke noget tilfælde - det er nemlig én af de mest revolutionerende løbesko nogensinde. Den er kommet i en ny, fræk farvevariant, der virkelig tager sig godt ud på fødderne.

Den nye Nike Lunarglide+ 4 kombinerer nemlig en række af Nikes mest imponerende, teknologiske landvindinger. Nytænkt Nike Flywire er inkorporeret i overdelen, så din fod sikres et optimalt fit, men du får samtidig en fornemmelse af et blød fit, da det nye Flywire følger fodens naturlige bevægelser. Forestil dig en sikkerhedssele; den følger dig i de bløde, naturlige bevægelser, men når du rykker hårdt og hurtigt strammer den til og holder dig fast og sikker.

Hertil kommer den revolutionerende stødabsorbering, som Nike har kaldt Dynamic Support. I ydersålen har man nemlig udstyret Lunarglide+ 4 med to niveauer af stødabsorberende skum. Yderst ses det enormt bløde, ultralette og lækre Lunarlon-skum, der dæmper det umiddelbare slag, men når stødet rykker længere op i sålen, er et hårdere, fastere skum implementeret til at klare det sidste. På den måde opnås det mest behagelige flow og løb på dine ture, alt imens vægten er holdt på et minimum.

Slutteligt har Nike tilføjet Nike+ GPS-teknologi til den cool Lunarglide+ 4, så du kan tracke og analysere dine løbeture. En simpel chip forbindes til din iPhone eller smartphone og du kan efterfølgende aflæse din gennemsnitshastighed, topfart og meget meget mere. Det er en teknologi Nike også har tilføjet Nike+ teknologien til deres basketballsko og man kan derfor ikke lade være med at stille spørgsmålet igen: Får vi Nike+ at se til fodboldstøvler i fremtiden?

Alle Nikes bestræbelser har gjort Lunarglide+ 4 til en af de bedste og mest komfortable løbesko nogensinde. Dertil har man formået at vedligeholde det elegante og lækre design vi er blevet så vante til fra Nikes side af og derfor ville skoene ikke falde udenfor kategori, skulle du føle dig fristet af at erhverve dig et par til hverdags- og fritidsbrug. Den mørkegrå/neon farvevariant går i hvert fald rent ind hos os og vil med sikkerhed blive et hit. Du kan naturligvis finde Nike Lunarglide+ 4 Mørkegrå/Neon her hos Unisport - den kan erhverves for 934 kr. - du sparer 15%.

Nikes nyeste tilkommer i Mercurial-kollektionen, er den fjerlette Vapor VIII. Her har Nike fuldstændig redesignet den tidligere inkarnation, Superfly III, hvor blandt andet inklusionen af Flywire er blevet fravalgt. En ydersål af glasfiber skaber enormt god respons i forhold til fodens naturlige bevægelser og dertil kommer den lave vægt. Med sine blot 185 gram er Nike Mercurial Vapor VIII blandt markedets letteste og er faktisk blevet kaldt den bedste Mercurial nogensinde af vores egen Jakob. Store ord, men det er også en fænomenal fodboldstøvle.

En af fokusområderne på den notoriske Mercurial-kollektion har altid været designet, da stilen skal være tilpasset den iøjenfaldende fodboldspiller; eksempelvis Cristiano Ronaldo eller Neymar. Den seneste farvevariant læner sig også op ad Lunarglide+ 4 og det skal den kun have ros for. Den er blandt de mest succesrige og den har virkelig taget sig godt ud i kamp og endnu en gang udtrykkes den røde tråd i Nikes flotte design.

Som fodboldspiller er det heller ikke nok blot at være iøjenfaldende på banen, det gælder om at udtrykke sig hvor som helst, når som helst. Derfor har Nike Sportswear designet en fodboldinspireret modekollektion, der for alvor kan ekvipere dig fra top til tå, på allermest fashionable vis. Det kunne eksempelvis være i denne T-shirt fra Nike, der går flot i tråd med fodtøjets farveskema.

Den lækre Nike T-shirt er nemlig designet i samme farvevariant som de føromtalte støvler og sko og netop det er helt med vilje. Vores nye tiltag, Fodbold365 er nemlig til for at du, kan udtrykke fodbold hver dag, hele året rundt og her kan du se et fornemt eksempel på netop dette. Fodbold er en livsstil og nu kan du lige som stjernerne køre den helt ud.

Du kan se hele vores Fodbold365-univers her, hvor du kan finde alt fra t-shirts til sneakers - tjek det ud.

Nikes nye Lunarglide+ 4 har gjort sin ankomst og vil med sikkerhed hitte stort. Hvad siger du til den lækre farvevariant? Holder den over hele linien? Og tror du vi får Nike+ at se i fodboldstøvler? Deltag i debatten og giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.