I weekendens støvlespots tager vi et kig på den forgangne uges kampe og her var der nok at tage af. På tværs af Europa var der spots at tage af og her iblandt var der en række meget overraskende. I denne uge har vi også et spot til de målmandsinteresserede, så kig med her.

Robert Green (Queens Park Rangers) - Sells Wrap Elite Aqua & Reusch Master G2 Vi lægger ud med et spots til vores målmænd, hvor den tidligere landsholdskeeper Robert Green havde svært ved at beslutte sig for hvilke handsker han egentlig var mest til. I kampen mod Swansea var QPR's nye keeper imellem stængerne med et par Reusch Master G2, da han kort før havde annonceret en 2-årig aftale med det tyske mærke. I den kamp droppede han dog fælt og til næste uges kamp var han tilbage i et par Sells Wrap Elite Aqua, hvor det gik noget bedre. Hvad havde du valgt?

Chico Flores (Swansea) - Mizuno Wave Ghost Hvid/Orange Det spanske nyindkøb har i sæsonens to første kampe imponeret på sin plads i Swanseas midterforsvar og for de støvleinteresserede, har de fleste nok skævet en gang eller to til hans fodtøj. Det er nemlig også en noget gammel sag og dertil også et noget interessant valg. Chico spiller nemlig i en Mizuno Wave Ghost og det er et meget, meget sjældent spot, men godt at se ikke alle følger strømmen.

Michu (Swansea) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå/Sort Endnu én af tilføjelserne til Michael Laudrups mandskab har taget Premier League med storm. 3 mål i 2 kampe er det blevet til for den offensive midtbanespiller og det til trods for at have skiftet støvler. I sin første kamp for Swansea, hvor det blev til 2 kasser, var han i EM-farvevarianten af Adidas Adipure 11Pro, nemlig den blå/røde og imod West Ham var han i den nyeste farvevariant, hvid/blå/sort. Støvleskiftet har altså ikke påvirket hans målfarlighed og om han fortsætter på den måde bliver spændende at følge.

Angel Rangel (Swansea) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort Venstrebacken har høstet sin del kritik for sine defensive evner på holdet, men i kampen mod West Ham viste han hvorfor han fortsat skal blive i startopstillingen. Rangel gjorde et flot angreb færdigt og scorede med lidt hjælp fra Jaaskelainen til 1-0. Det gjorde han i et par nye Nike Tiempo Legend IV, efter at have skiftet sine Mizuno Supersonic Wave ud. Mon ikke også de får genvalg til næste uge?

Bryan Ruiz (Fulham) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Den costaricanske elegancier tilbragte hele sidste sæson i Adidas Predator Adipower, som mange husker som værende en sublim støvle. Hvor mange da havde forudset at Ruiz ville skifte til Predator LZ til den kommende sæson, ser det ud til at Nike har opsnappet den kvikke offensivspiller, da han nu er at finde i den nye CTR360 Maestri III Gul/Sort.

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas Predator Adipower Ganske overraskende startede den hollandske skarpretter inde for De Røde Djævle og her var bl.a. Rooney henvist til bænken. Det viste sig at være en god idé, da v. Persie 10 minutter inde i opgøret i den grad stemplede ind i sin nye klub. Et pragtmål bragte lighed i regnskabet til 1-1 og kickstartede United, der senere vandt kampen 3-2. Det gjorde han måske endnu mere overraskende i et par Adidas Predator Adipower Neon/Blå, til trods for at være frontfigur for Predator LZ.

Antonio Valencia (Manchester United) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Grøn Regnen silede ned over Manchester og i den anledning var Valencia trukket i sine SG-støvler for at imødekomme forholdene. Det interessante er, at Elite-modellen i sin tid ikke blev produceret i en SG-model til gængs forhandling og var kun forbeholdt professionelle. Den hurtige winger er fast mand i Tiempo-kollektionen, men kan ikke undlade at forestille sig ham i et par lynhurtige Vapor VIII. Ville det klæde ham?

Jan Vertonghen (Tottenham) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Den nytilkomne belgier fik hjemmebanedebut i en skuffende remis mod West Bromwich, der er kommet flyvende fra start. Efter tidligere, at have været fast mand i Adidas Predator LZ, ser det ud til Nike har føjet endnu en spiller til deres fold. I alle fald var Vertonghen at finde i et par Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort.

Joe Allen (Liverpool) - Nike CTR360 Maestri II Clash Hvid/Blå Brendan Rodgers var ikke sen til at hente stortalentet Allen med sig fra Swansea, da han tog til Liverpool. Her er han hurtigt blevet fast mand på midtbanen og imponerede med sin indsats mod Manchester City. Som midtbanedirigent er det derfor heller ikke nogen overraskelse, at waliseren spiller i Nikes CTR360 Maestri-kollektion, men bemærkelsesværdigt er det, at han fortsat er i den anden generation, da Nike fornyligt lancere Nike CTR360 Maestri III, der hurtigt blev en succes.

Jay Rodriguez (Southampton) - Adidas F50 Adizero Custom Whiteout Oprykkerne startede det nok sværeste sted i sæsonåbneren, hvor Manchester City ventede på Etihad Stadium. Her var de dog ved at levere noget af en sensation, da de var foran 2-1 i en periode, men måtte se sig slået 3-2 til sidst. Rodriguez fortsatte ugen efter i et par whiteoutede Adidas F50 Adizero. Dem har han sandsynligvis designet hos miAdidas, da knopper er sorte og ikke lyseblå som på den Adidas selv udgav.

Gary Cahill (Chelsea) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Den tidligere Bolton-forsvarer kandiderer mere og mere til en plads i startopstillingen hos Champions League-vinderne. I kampen mod Reading satte Cahill sit hold igang da han med et flot langskud scorede til 2-2. Det gjorde han i et par Adidas Predator LZ og ser derfor ud til at have skiftet sine Umbro-støvler ud, da hans Adidas nok for genvalg oven på den scoring.

Eden Hazard (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Ikke overraskende var nyindkøbet at finde i sine favoriserede Vapor VIII, men Hazard fortjener nu alligevel en hyldest. Som den første spiller nogensinde i Premier League historie, har han vundet "Man of the Match" tre kampe i træk for sit hold. Dermed lader det i den grad til, at Chelseas store investering giver et ganske gunstigt afkast.

Jose Enrique (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Orange/Sort De fleste kender den hurtige back som værende fast mand i Adizero-kollektionen, men som en undtagelse favoriserer han den forrige generation af speedstøvlen. Efter korte optrædender i varierende farvevarianter, er Enrique så tilbage i sin foretrukne farvevariant. Nemlig den anden generation af Adizero-kollektionen i orange/sort og vi må indrømme, at vi stadig synes den holder.

Benoit Assou-Ekotto (Tottenham) - Adidas Predator Adipower Blå/Gul & Hvid/Lilla Er der en mand vi hylder for hans støvlevalg er det det camerounske back her, der nok endnu en gang finder vej til vores støvlespots. I starten af sæsonen så det ellers ud til at Under Armour havde sikret sig hans underskrift men til kampen mod WBA havde han rystet posen igen. To forskellige farvevarianter af Predator Adipower blev det til og det valg kastede også et mål af sig. Får de genvalg i næste uge?

Jermaine Pennant (Stoke City) - Adidas Predator LZ DB Pink/Hvid Endnu en mand der er kendt for sine varierende støvlevalg er den kontroversielle kantspiller, der tidligere har spillet for Liverpool. Til kampen mod Arsenal skuffede han da heller ikke, da han havde fundet David Beckhams Adidas Predator LZ frem fra støvleskabet, og når den ses i aktion, så må den for alvor tages for værende en af de frækkeste farvevarianter længe.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas Adipure III/11Pro Custom Hvid/Blå/Sort Så skulle det gerne være bevist. Adidas Adipure 11Pro frontfiguren spiller stadig i en Adipure III. Knopsystemet er fra en Adipure III, helt som overdelen er det. Bemærk syningerne på snuden og det påmalede Duracoating. Altså spiller Schweinsteiger bare i en Adidas Adipure III, der er blevet designet til at ligne en 11Pro. Kan du mindes nogen, der har elsket en støvle mere end ham?

Mesut Özil (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Mens alle diskuterer rygter på transfervinduets sidste dage, har vi især et øje til de spillere, der skifter støvleudbyder. Her har en af sommerens helt store samtaleemner være tyske Özil, der i preseason spillede i Predator LZ i en kort stund, for hurtigt at vende tilbage til Vapor VIII. Vi undskyldte den kortvarige skifte som værende på grund af forlagte støvler, men nu er den så gal igen. Madristaen ikke blot trænede, men også spillede kamp i Adidas Predator LZ og vi tør godt sige nu, at det skifte er så godt som sikkert. Eller...

Vi nåede vidt og bredt i denne uge, hvor det mest opsigtsvækkende helt sikker var Mesut Özils overraskende støvleskift til Adidas. Tror du han fortsætter i Predator LZ? Eller vender han tilbage til Nike? Hvad siger du ellers til ugens spots - og Schweinsteigers støvle? Lad os gerne høre hvad du mener i kommentarfeltet herunder.