Første støvle fra Cold Blooded Pack | Tjek den nye adidas Copa 18.1

15.01.2018

Skrevet af Frederik

Så er der godt nyt til alle traditionelle fodboldspillere, som værtsætter en læderstøvle i høj kvalitet med et moderne touch. adidas har i dag præsenteret Copa 18.1 i en spritny colourway. Tjek Copa 18.1 Cold Blooded ud her!

Som de fleste af jer nok allerede ved, er adidas Copa 18.1 en moderne klassiker. Den kombinerer klassisk håndværk med moderne innovation og teknologi. Copa er til spilleren, der får det hårde arbejde til at se nemt ud. Til spilleren, der aldrig accepterer et nederlag. Hver en boldberøring sætter modstanderen på hælene, hver en aflevering splitter forsvaret. Premium læder i topklasse til den modige og ydmyge spiller.

Copa 18.1 fik debut i adidas Skystalker Pack, og nu har det tyske brand givet os endnu en colourway i forbindelse med den kommende Cold Blooded Pack. Copa 18.1 Cold Blooded er hovedsageligt sort med hvide brandings og fede røde detaljer. Kigger man på teknologien bag, er adidas Copa 18.1 Cold Blooded identiske i forhold til den tidligere version i Skystalker Pack, både mht. form og materiale. Det betyder, at du, udover det bløde og fleksible højkvalitets-kængurulæder, også får Primeknit på støvlens hæl og tunge. Og den her colourway så clean og frisk. Et klassisk adidas-design. Jeg kan ikke vente med at se, hvad 3 Stripes har at byde på, når de kommer med resten af Cold Blooded Pack!

Er du også mest til læderstøvler? Få fingrene i dit par adidas Copa 18.1 Cold Blooded lige her.