De fleste storklubber har ansat en materialeansvarlig til at trykke, ordne og vaske trøjer - men nogle går det galt især med at trykke trøjerne, hvilket der kan komme nogle sjove navnekombinationer ud af. Vi har her taget et kig på hvad der sker, når kitmanageren laver felj fejl.

Luis “Andesron” Anderson (Manchester United) Den brasilianske midtbanespiller kom på banen i gårsdagens kamp mod Everton, som United tabte 1-0. Her kom Anderson ind sidst i anden halvleg - og efter kampen begyndte dette billede at gå en rundtur på nettet. Det er dog det eneste billede af fejlen, og mange peger på at der er tale om en photoshop-joke - men alt andet lige inspirerede billedet os til at grave lidt dybere og lede efter andre trykfejl på trøjer.

David “Beckam” Beckham (Manchester United) Tilbage i 1997 var David Beckham endnu ikke den verdensstjerne, han senere skulle gå hen og blive - og Uniteds materialeansvarlige fik da heller ikke hele Beckhams navn med, så han kun hed Beckam. Uniteds nummer 7 udtalte endda, at han troede der blev lavet sjov med ham, men han måtte spille Charity Shield-kampen mod Chelsea med sit forkerte efternavn på ryggen.

David “Betnley” Bentley (Blackburn) Tilbage i 2007 mødte Blackburn op på Old Trafford, klar til at skulle møde United på den svære udebane. Det var dog ikke alle, der var lige godt forberedt, og Blackburns nummer 11, David Bentley, fik lov at gå under aliaset “Betnley” - mon ikke kommentatoren er glad for, at han ikke skal udtale dét navn permanent?

James “McLean” McClean (Sunderland) Man behøver ikke lede voldsomt langt tilbage i tiden, før man finder trykfejl på spillertrøjer - og vi har faktisk et dugfriskt spot fra weekendens runde af Premier League. Her havde Sunderlands kitmanager måske lige lidt for travlt med at få gjort McCleans trøje klar - han glemte i alle fald at få det store C ind efter Mc.

Tomasz “Zuszczak” Kuszczak (Manchester United) Tomasz Kuszczak fig fik sig en varm velkomst, da han i sin første kamp for klubben i 2006 mod Crewe fik lov at gå under navnet “Zuszczak” - mon deres materialeansvarlige har set sig lidt blind efter at prøve at få styr på hele “szcz”-delen af polakkens navn?

Roque “Satna” Santa Cruz (Blackburn) En anden Blackburn Rovers-spiller, der fik en sjov version af sit efternavn på trøjen, er Roque Santa Cruz. Den paraguayanske angriber kom i første halvleg af kampen mod Hull i 2009 til at hedde “Satna Cruz” - en imponerende fejl, når man tænker på at englænderne i slutningen af hvert år formentlig skriver og siger Santa en del gange.

Javier “Mascerano” Mascherano (Liverpool) Den lille, hårdtarbejdende argentiner blev også offer for materialemandens trykfejl, da han i februar 2009 måtte spille en kamp med sit alter-ego “Mascerano” på ryggen, da The Reds mødte Sunderland. Er det bare os, eller lyder Mascerano en anelse mere italiensk end den nuværende Barcelona-spillers rigtige navn?

Ole-Gunnar “Solksjaer” Solskjaer (Manchester United) Av, av, av, Manchester United. Der tegner sig så småt et lille billede af, at kitmanageren hos The Red Devils enten godt kan lide at give spillerne lidt røg eller også har tankerne lidt andre steder, når han trykker spillernes trøjer. I alle fald spillede Ole-Gunnar Solskjaer i 2002 med efternavnet “Solksjaer” på trøjen i stedet for sit rigtige navn - men han var iskold, og scorede alligevel mod Newcastle - en kamp, som United i øvrigt vandt 5-3.

Mads “Laurdrup” Laudrup (Hobro IF) Michael Laudrups ene søn fik sig lidt af en overraskelse, da han vendte hjem til Danmark efter et lejeophold i islandske Starnan. Her havde hans nye klub Hobro nemlig forberedt Mads' nye trøje - eller, snarere en spiller med navnet “Laurdrup”. Som Mads selv skrev på sin Twitter-side, så tyder noget på at den materialeansvarlige i Hobro har sovet tungt de sidste 30 år.

Jean-Alain “Boumsogn” Boumsong (Newcastle) I 2005 stødte Newcastle ind i Liverpool, og her måtte forsvarsspilleren fra The Toons, Jean-Alain Boumsong lide den tort at spille med en trøje, hvor der var blevet byttet om på g og n i hans efternavn.

John “S'hea” O'Shea (Man. Utd.) og Don “Hucthison” Hutchison (Sunderland) Også de to britiske spillere, d'herrer O'Shea fra Irland og Hutchison fra Skotland, fik fornøjelsen af at spille med morsomme fortolkninger af deres efternavn på trøjen. O'Shea blev i den vigtige semifinale mod Real Madrid i 2003 kaldt for S'hea på sin trøje, mens Hutchison i det vigtige Tyne-Wear derby mod Newcastle gik under navnet “Huctison”.

Crystal “Chrystal” Palace I 2004 var Crystal Palace klar til at rykke op i den bedste engelske række, og det glædede både fans og klubben sig til. Glæden blev dog en kende mindre, da man så de nye dragter, lavet af Diadora - for her var klubbens logo udstyret med et helt forkert navn - Crystal var nemlig stavet “Chrystal”, hvilket vakte stor forurore blandt Palace-fans. Det gjaldt i øvrigt både hjemme-, udebane- og målmandstrøje.

Peter Crouch, nummer 12 21 (England) Tilbage i 2006 scorede Peter Crouch sit første mål for England, da Three Lions vandt 2-1 over Uruguay i en venskabskamp. Bizart nok havde Crouch dog en ret speciel trøje på, hvor deres kitmanager virkelig må have sovet i timen. Crouch havde nemlig sit rigtige nummer, 21, på brystet, mens der på ryggen var blevet byttet godt og grundigt rundt på tallene, så han der havde nummer 12.

Hvad siger du til de kuriøse fejl og morsomme blundere? Vi hører meget gerne fra dig herunder - både hvis du har et sjovt spot vi har misset eller blot synes at United laver lige lidt for mange stavefejl. Ordet er frit - og dit - nedenunder.