Mød den spritnye PUMA One og den nyeste FUTURE

12.01.2018

Skrevet af Frederik

2018 er kun lige gået i gang, og PUMA er allerede klar til at sende deres nye ONE for dette år på banen. De flexer deres design-muskler med en ny farvevariant af FUTURE og den første ONE 18.1 nogensinde. Læs mere her.

2017 var et stort år for PUMA, hvor de traf modige beslutninger ved ikke kun at stoppe med at producere den populære evoSPEED, men også den lige så elskede evoPOWER. Det skræmte os lidt i starten, men efter at have set de to støvler, der erstattede de gamle, var vi lige så selvsikre, som Aguero er på en friløber. PUMA FUTURE har et vildt design med en fed funktion, og PUMA ONE 18.1 er en hurtig støvle til alle, der er vilde med høj kvalitet.

I dag har PUMA som nævnt opdateret deres ONE-silo til 2018 og lavet en række ændringer i det originale design, som gør støvlen hurtigere, giver den en bedre pasform og endnu bedre føling med bolden end før. Hvis endnu ikke er opdateret på PUMA ONE, så er støvlen lavet til at give spillerne den selvtillid, de har behov for, for at spille op til deres bedste. Derfor giver ONE et tætsiddende fit, så du føler dig så hurtig som muligt.

Fortsættes nedenfor.

Sidste år kom PUMA ONE udelukkende i en version, der bestod af en tynd og blød forfod af kængurulæder, men til 2018-opdateringen har PUMA også valgt at designe en støvle med en syntetisk overdel til dem, der synes, at læder bliver for klaprende. Det er altid et kæmpe plus, når brands tilbyder forskellige valgmuligheder!

Begge modeller, både FUTURE og den nye version af ONE, er støvlerne, som PUMAs spillere kommer til at have på til VM i Rusland til sommer. De er tidligt ude med deres designs, og vi venter spændt på at se, hvilke colourways de har valgt, Agüero, Griezmann og co. skal trylle i.

Få fingrene i dit par af PUMA ONE 18.1 og PUMA FUTURE lige her.