Den forgange weekend bragte os ikke blot en masse gode støvlespots, men det gav os også muligheden for at se de nyeste signings an. Herunder Arsenals nyindkøb Lukas Podolski, Olivier Giroud og spanske Santi Cazorla. Vi tager et kig på dem og deres trøjer lige her - kig med.

The Gunners åbnede sæsonen på hjemmebane mod Sunderland og var tydeligvis mærkede af, at flere profiler havde taget afsked med klubben for nyligt. Både Alex Song på midtbanen og Robin van Persie på toppen var savnede, men deres manglende tilstedeværelse gav til gengæld plads til nye kræfter i startformationen.

Her trådte Santi Cazorla ind på midtbanen og gav prøver på hvad for en type spiller han er. Det gjorde han i Arsenals hjemmebanetrøje med "S. Cazorla #19" på ryggen og han har dermed overtaget unge Jack Wilsheres nummer i truppen. Jack Wilshere er imidlertid skiftet til nummer 10 og har derfor en stor opgave foran sig i form af, at skulle løfte det legendariske nummer. Du kan naturligvis allerede bestille din trøje med originaltryk lige her på Unisport.dk, så du kan vise din støtte til de nye Gunners.

Arsenal har også hentet forstærkninger ind til angrebet og her faldt valget på henholdsvis Lukas Podolski fra Köln og Olivier Giroud fra Montpellier. Lukas Podolski trak i trøjen med nummer 9 på ryggen og Giroud tog nummer 12. Begge angribere viste prøver på deres farlighed, men mål blev det desværre ikke til. De afgav dog begge et rigtig fint indtryk og for fremtiden kan det gå hen og blive meget målfarligt.

Nok har The Gunners taget afsked med flere store profiler, men klubben har en af verdens mest loyale og omfattende fanbaser. De trofaste fans støtter klubben i tykt og tyndt og er altid klar på lægterne til at vise sin støtte til Arsenal FC. Du kan naturligvis også vise din støtte til træning med en Arsenal hjemmebanetrøje eller udebanetrøje med dertilhørende originaltryk.

Når du går fra banen kan du passende også vise støtten til din favoritklub, ved at klæde dig i klubbens farver. Nike Sportswear har præsenteret en fodboldinspireret modekollektion, der blandt andet indeholder disse lækre t-shirts og poloer.

Hvis du er til hjemmebanetrøjen og den røde farve kan du ekvipere dig selv i en lækker Polo fra Nike Sportswear eller i en klassisk T-shirt fra Nike, der uanset tilhørsforhold vil tage sig godt ud i garderoben. Den lækre t-shirt er en del af Nikes modekollektion og vil passe godt ind i enhvers klædeskab - uanset om du til Manchester United, Arsenal FC eller noget helt tredje.

Så skulle man tro det blev svært, at finde et passende match til Arsenals enestående udebanetrøje, men vores Fodbold365-kategori rummer på mere end man lige går og tror. Her kan du eksempelvis trække i en klassisk hvid t-shirt og skulle du få lyst til at matche den med dens lilla ligemand har du et sæt der matcher Arsenals udebanesæt ganske pænt.

Du kan se hele vores udvalg af modetøj, der bærer et præg af fodbold, lige her, vi kalder det Fodbold365.

Arsenals nye signinger har fået numre og debut weekenden over og foran dem står en stor prøve - deres første sæson. Hvad synes du om deres debut og tror du de bliver et hit i Arsenal? Hvad siger du derudover til at se Wilshere i nr. 10 - er han klar til det? Lad os endelig høre hvad du synes om trøjerne, numrene, Fodbold365 og meget mere i kommentarfeltet liger herunder.