Så ruller Fredagstilbuddet igen og i denne uge kan du gøre dig en enorm besparelse på en af markedets bedste benskinner. Der er her snak om Macron Supreme og den kan du spare 50% på, så du slipper afsted for 99 kr. Den fås i tre farvevarianter, sort, neon og rød - hvilken er din favorit?

Materialet er utroligt fleksibelt og udskæringerne i materialet giver en god balance mellem beskyttelse, hvor det er mest nødvendigt og fleksibilitet, så den kan tilpasse sig benet uanset form. Dette gør, at denne Macron Supreme benskinne har et meget højere niveau af beskyttelse end andre skinner i dens vægtklasse, da den bøjer sig tæt rundt om skinnebenet.

Modellen er uden strømpe, og føles fuldstændigt som at spille uden skinner. Dette skyldes ikke bare, at den kun vejer 54 gram i en størrelse L, men også at den er lavet udelukkende i et fleksibelt men stødabsorberende materiale i stedet for en hård skal, som benskinner normalt konstrueres med. Det stødabsorberende materiale føles som meget hårdt skum, og beskytter benet imponerende godt i forhold til andre letvægtsbenskinner. Den lækre benskinne kan du resten af fredagen erhverve dig for blot 99 kr. - det er halv pris, da du sparer 50%.

Benskinnen i fås tre farvevarianter og du kan spare 50% på dem allesammen, så de kun skal koste dig 99 kr.

Hvis den sorte Macron Supreme benskinne har fanget din interesse, er det her du skal kigge - den koster kun 99 kr. - du sparer 50%

Hvis du derimod føler, at det er den røde Macron Supreme benskinne der ser bedst ud, er det her du skal rette din opmærksomhed - den kan blive din for 99 kr. - det er halv pris da du sparer 50%

Skulle du have lader dig friste af den cool, neon Macron Supreme benskinne, er det her du skal kigge - den skal blive din for 99 kr. - du sparer 50%.

Tilbuddet gælder kun resten af fredagen, så det er om at slå til hvis du skal sikre dig dit par af den lækre letvægtsbenskinne. Hvad siger du til den? Hvilken farvevariant er din favorit? Del din mening i boksen herunder.