Når sæsonen går på hæld er det oftest tid til at evaluere det forgange år og sidder man hos Puma har man nok fejret årets gang med manér. I hjemlandet Tyskland er det således blevet til et regulært hattrick, da årets bedste kvindelige og mandlige fodboldspiller, samt træner skulle kåres.

Puma har for alvor manifesteret deres styrke i det forgangne år, hvor flere store stjerne har skrevet under med sportsgiganten. Radamel Falcao, Yaya Toure og selvfølgelig også Sergio Agüero, der scorede forrige sæsons nok vigtigste mål. Dog er det ikke dem der hyldes for tiden, det er nemlig de tyske atleter, der sætter Puma i et enormt godt lys.

Til et årligt awardshow, der hylder de største tyske atleter fra det forgange år, gjorde Pumas ambassadører nemlig rent bord. Den bedste mandlige, tyske fodboldspiller blev kåret til Marco Reus, der med en imponerende sæson for Borussia Mönchengladbach tog holdet fra nedrykning til Champions League. Når den talentfulde boldekvilibrist dernæst fortsætter successen på det tyske landshold og senere for Borussia Dortmund, der sikrede sig Reus' talenter for den kommende sæson, er det ikke nogen overraskelse at æren tilfaldt ham.

Fra den kommende sæson skal Marco Reus som før nævnt optræde for de tyske mestre fra Dortmund, der ganske bekvemt også har Pumas ikoniske logo på brystet. Han slår ligeledes sine folder i powerstøvlen Puma Powercat 1.12 og det er derfor svært at forestille sig en bedre ambassadør for det tyske mærke.

Så skulle det måske være Célia Okoyino da Mbabi, den blot 24-årige, kvindelige fodboldspiller, der allerede kan fremvise et imponerende CV. Hun blev nemlig kåret til årets kvindelige, tyske fodboldspiller og når man ser på hendes imponerende statistiskker er det til at forstå. Her er det nemlig blevet til 97 kampe for SC 07 Bad Neuenahr, med ikke ringere end 76 mål til følge og på det tyske landshold er det lige så imponerende. I sine Puma v1.11 har hun tørnet ud for Tyskland 68 gange med 31 mål som tak for tilliden og hendes unge alder taget i betragtning, er det svært at forestille sig hvor imponerende de statistikker er når hun lægger sine Puma-støvler på hylden.

Puma gjorde rent bord, da også årets træner er i tyskernes fold og den ære tilfaldt naturligvis Jürgen Klopp, der er træner for Borussia Dortmund. Siden hans tiltræden i 2008 er det blevet til succes på succes. Efter at have ført klubben fra en 13. plads til efterfølgende 5. og 6. pladser har han de forgange sæsoner ført BVB til tyske mesterskaber.

Derudover blev det til en tysk Double, hvor pokaltitlen kom i hus efter en magtdemonstration mod Bayern München, der led et smertende 5-2-nederlag i finalen. Klopp har som følge af Pumas sponsorat af mesterklubben været under Pumas fold og var senest med i deres kampagnevideo, der hylder den næste generation.

Puma var naturligvis ikke sene til at lykønske deres atleter og understregede endvidere, at det blot er et testamente til mærkets rivende udvikling. Christian Voigt fra Puma sagde det således: "Vi er utrolig glade for at priserne er gået til Marco, Célia og Jürgen, da de alle er Puma-ambassadører."

3 titler at kæmpe om og her viste Puma sig altså fra sin stærkeste side, da de tog hver og én. Hvad tror du vi kan forvente os fra Puma i fremtiden? Er de på højde med Nike og Adidas? Er titlerne fortjent, eller havde du andre for øje? Så mange spørgsmål, men heldigvis også mange skarpe brugere. Lad os høre hvad du mener, i kommentarboksen herunder.