De fleste af os tabte næse og mund, da Nike GS blev lanceret i starten af juni - men hvordan mon den eneste professionelle, der har fået lov at spille i støvlen tænker om den nye, grønne støvle? Hør fra Neymar selv samt Nikes designansvarlige, Andy Caine.

Den nye Nike GS er en af de mest innovative støvler længe, og kan sidestilles med den tidligere Mercurial SL som en af de mest ikoniske prototype-støvler, Nike har lavet. Man kunne forvente, at Nikes største stjerner fik lov at spille i den GS, men kun det brasilianske supertalent Neymar var heldig nok til at få lov at bruge støvlerne under det netop overståede OL.

Men hvad tænker Neymar egentlig om den nye støvle, og den ære det er at være den eneste professionelle, der får lov at spille med den?

Du kan også høre, hvad Nike selv tænker om den nye Green Speed, når designansvarlige hos Nike, Andy Caine, fortæller os om den nye støvle, der er lavet af genbrugs- og biologiske materialer. Manden, der i høj grad er involveret i udviklingen af Nikes støvler, fortæller om Nikes overvejelser - og så får du også et kort kig til produktionsprocessen, som foregår i Montebelluna i Italien.

Vil du læse mere om Nike GS? Så kan du se vores fokusnyhed om den 160 gram lette støvle her.

Nike GS kom kun i 2012 par verden over, og er dermed en af de mest limiterede støvler lavet i lang tid. Hvad synes du om den innovative støvle, og tror du, at det bliver en støvle man vil snakke om også om 10 år? Hvordan ville du i øvrigt reagere, hvis du var i Neymars sko og som den eneste prof fik lov at spille i GS?