Indtag banen med adidas Lone Hunter

05.01.2018

Skrevet af Frederik

I kølvandet på adidas nye kvindefodboldstøvler, er 3 Stripes endnu engang i år klar med en ny pack. Mød X, Nemeziz og Predator i den spritnye Lone Hunter-colourway lige her.

Han har ikke brug for et slæng, et hold eller en assist. Han er en Lone Hunter. Han dominerer hvert et felt og nabolag fra solopgang til solnedgang. Gå ind på hans territorium, og du vil få betalt.

Ligesom adidas Skystalker Pack er farvevarianterne i Lone Hunter stærkt inspireret af naturens rovdyr, især deres omgivelser, og hvordan de etablerer deres territorielle dominans.

Fortsættes nedenfor.

Hvis man kigger nærmere på teknologien, er støvlerne i Lone Hunter Pack identiske til Skystalker Pack, og derfor er det egentlig "kun" farverne, der er blevet opdateret. Men det er de til gengæld også blevet i stor stil. Designet på alle tre Lone Hunter-støvler er unikke og minder ikke om noget, der er set før hos adidas. Hvis du tropper op i dem her, er det helt sikkert, at du ikke vil gå ubemærket hen på banen. Camo-looket er tilbagevendende både på X, Nemeziz og Predator, og især X'en leder på smuk vis ens tanker hen på et af naturens største rovdyr; tigeren.

Se vores store udvalg af adidas Predator, X og Nemeziz fodboldstøvler og få fingrene i dit par lige her.