Letvægtsmarkedet har længe været domineret af de tre store mærker Nike, Adidas og Puma - men nu er der en ny dreng i klassen, der gerne vil lege med. Det er Pele Sports Trinity 3E, der kommer i både læder og mikrofiber - og i weekendens WebTV har Jakob begge modeller i studiet, hvor du får hans mening om deres kvaliter.

Pele Sports Trinity 3E er en rigtig spændende støvle, som med en vægt under 180 gram, en tynd og lækker overdel samt et unikt knopsystem sætter gang i letvægtsmarkedet og udfordrer de traditionelle dyder.

Der er blevet taget rigtig godt imod de nye støvler, men er samtidig også blevet spurgt en del på en anmeldelse af støvlerne. Derfor snørede Jakob sine Trinity og tog dem med på banen. Her blev de gennemtestet og kørt gennem den strenge Unisport WebTV testmaskine, inden dommen falder.

Du kan derfor høre Jakobs mening om komforten, fittet, vægten, sparkeegenskaberne samt naturligvis det specielle knopsystem - og høre hvorfor han sammenligner den med de første Mercurial-modeller i afsnittet lige herunder.

Nu har du hørt Jakobs mening - man hvad synes DU om den nye Pele Sports Trinity 3E? Del meget gerne din mening eller dine spørgsmål med os i boksen herunder. Go!