Trøjeproducenten Umbro har i forbindelse med lanceringen af de engelske mestre Manchester Citys nye hjemmebanetrøjer fået sig en snak med en række af klubbens mange stjerner. Nedenunder kan du altså se interviews med blandt andre anfører Vincent Kompany og den notoriske Mario Balotelli. Hvad siger du til den nye trøje?

Den engelske rigmandsklub Manchester City har i de forgangne sæsoner været særdeles godt garderet mellem stængerne. Der har Joe Hart nemlig vogtet buret og den engelske landsholdskeeper går ind i den nye sæson med forhåbninger om et nyt mesterskab. Se her, hvad han havde at sige til trøjen og meget mere.

En af de mest prominente forsvarsspillere i Premier League, Vincent Kompany, er manden der bærer anførerbindet i den engelske topklub. Med en fornem sæson hvor han førte sin klub til det engelske mesterskab, spillede han sig ligeledes på årets hold. Her kan du høre hvad han siger til at være kaptajn for City, om det at gå fra at spille midtbane til at spille midterforsvar og naturligvis også hvad han siger til den nye hjemmebanetrøje.

Italienske Mario Balotelli er en meget omdiskuteret herre, der har for vane at dele vandende. Enten elsker man ham, ellers er man i helt modsatte båd. Med et flot og disciplineret EM i ryggen går angriberen den nye sæson i møde med massere af selvtillid og sindsro, så måske vi ser en helt ny Balotelli? Her kan du i alle fald se og høre hvad han synes om den nye trøje, samt hvilken sportsgren han ville dyrke, hvis ikke han spillede fodbold.

Franske Samir Nasri skiftede kort inden forrige sæsons start Arsenal F.C. ud med lyseblå Manchester City med håbet om titler i tankerne. Det var netop hvad sæsonen kastede af sig og den franske trequartista har naturligvis et nyt mesterskab i sigte. Her kan du se hvad han siger til den nye trøje, hans rygnummer og maden i Manchester.

En af Manchester Citys helt store profiler i stjerneparaden er spanske David Silva, der orkestrerer englændernes angreb. Med flere flotte assists og mål, var han om nogen en af arkitekterne bag mesterskabet. Han havde i sin første tid i England en række problemer med at passe ind i det fysisk betonede spil og det kan du høre meget mere om her, samt høre hans mening om den nye trøje.

Husk, at du naturligvis kan sikre dig din Manchester City-trøje lige her - fra 449 kr.

Nu hvor du har set trøjen og hørt spillernes mening, vil vi gerne høre hvad du synes. Holder trøjen hele vejen? Kan den føre Manchester City til endnu et mesterskab? Lad os høre hvad du tror, og hvilken af videoerne du bedst kunne lide i kommentarfeltet lige nedenunder.