Pre-season er for alvor i gang verden over, og det betyder også et væld af fede støvlespots. Mange storhold er på tour, og de mange OL-hold er også så småt begynd at gøre klar med venskabskampe inden sommerens anden store turnering. Vores skarpe støvlespottere har haft øjnene på stilke - se deres spots her.

Nu kan du se billederne i stor udgave - klik blot på dem for at gå til vores galleri.

Neymar (Brasilien) - Nike Green Speed Den brasilienske troldmand Neymar er hovednavn for Nikes nye konceptstøvle GS, som kun bliver produceret i 2012 par verden over. Neymar er den eneste professionelle, der bliver ansigt for støvlen, og han havde den for første gang i kamp mod Team GB, hvor han endda scorede i brasiliens sejr. Kan Neymar føre Brasilien til OL-guld i sine Nike GS?

Salomon Kalou (LOSC Lille) - Adidas Adizero prototype Kalou skiftede i sommers engelske Chelsea ud med franske Lille i en handel, hvor Kalou bevægede sig modsatte vej af Eden Hazard, som Chelsea købte af netop Lille. Ivorianeren er allerede kommet godt i gang, og har skiftet sine farvede Adizero ud med en blackoutet støvle. Det ligner den nuværende generation af Adizero, men har ikke SprintWeb på overdelen - tester Salomon Kalou en ny generation af Adizero?

Bebe (Manchester United) - Puma evoSpeed 1 Hvid/Blå/Rød Den svært udskældte, tidligere hjemløse portugiser Bébé fik spilletid på Uniteds pre-season tur mod Ajax Cape Town, og han var faktisk manden, der reddede et uafgjort 1-1 resultat med videre på touren. Bebe spillede tidligere i Nikes Mercurial-støvler, men har på det sidste spillet i Pumas speedstøvler. Derfor er han naturligvis også at finde i den nyeste Puma evoSpeed 1.

Jesse Lingard (Manchester United) - Nike Tiempo Legend IV Sort/Rød Den unge, lynhurtige venstrekant er med på Uniteds pre-season tur, og imponerede i holdets første kamp mod AmaZulu. Her spillede Lingard samt et par af de andre United young boys i den nye farve af Tiempo Legend IV, Sort/Rød, og støvlerne står rigtig flot til Uniteds nye dragt.

Shinji Kagawa (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Uniteds nye samurai, Shinji Kagawa, fik sin første start i United-karrieren mod Ajax Cape Town, og her imponerede den lille midtbaneelegantier med intelligent spil. Det gjorde han i to forskellige Adizero-støvler, da han både spillede i sin Hvid/Sort/Gule model samt EM-farven Rød/Blå.

Jay Spearing (Liverpool) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort På Liverpools pre-season tur var engelske Jay Spearing lige som mange andre trukket i den Gul/Sorte støvle, som vi efterhånden har set en del til på det sidste. Alt peger på, at der er tale om en CTR360 Maestri III i Gul/Sort. Det lader dog til, at Spearing har forsøgt at skjule det faktum, at han tester en ny model - støvlens blackouting er nemlig stadig synlig, selv om det er ved at blive skrabet af.

Jordan Ibe (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Sort/Sølv Unge Ibe fra Liverpool er også med på The Reds' pre-season tur, og her fik den lynhurtige angriber noget spilletid mod Toronto FC. Ibe er den første spiller, som vi har set i den nye farve af Adizero i Sort/Sølv, og vi synes faktisk den ser rigtig elegant ud. En skam, at der ikke er flere spillere i netop den farve.

Joe Flanagan (Liverpool) - Adidas Predator LZ custom Vi elsker når fodboldspillere personaliserer deres fodboldstøvler, og det har Flanagan fra Liverpool også været i gang med. Således spillede han mod Toronto i en Sort/Hvid/Rød udgave af Predator LZ, som ikke er en farvevariant vi har set før, og som Flanagan har fået speciallavet. Mon han er en af de mange, der foretrækker sin Predator i Sort/Hvid/Rød?

Milan Skoda (Slavia Prague) - Umbro Revolution SX II I kampen mellem Parma og Slavia Prague faldt vi over to utroligt interessant spots. Det første er på Milan Skoda, som i den grad er gået retro. Han spillede i den 5 år gamle støvle Umbro Revolution SX II, som dog hurtigt blev spottet på radaren af vores skarpe spottere. Det er samme model, som bl.a. Deco brugte tilbage i 2007.

Martin Juhar (Slavia Prague) - Nike Mercurial Vapor VIII Sort/Gul En af de heldige, der allerede har fået sin nye Vapor VIII i Sort/Gul, er Martin Juhar fra Slavia, der rockede den i træningskampen mod Parma. Juhar har fået støvlerne med SG-knopsystemet, og der er ingen tvivl om, at støvlerne står rigtig flot ud på banen. Vi glæder os rigtig meget til at se den flotte farvevariant blive udbredt på banerne.

Giovanni dos Santos (Mexico) - Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange I Mexicos opvarmning til OL spillede den teknisk stærke Dos Santos mod det japanske hold, der også stiller op. Her spillede Gio dos Santos i et par blackoutede støvler, som dog ved nærmere inspektion har vist sig at være den Blå/Hvid/Orange udgave af Maestri II. Interessant, at Dos Santos har forsøgt at blackoute sin støvle, og måske der er en ny støvleaftale på vej?

Hulk (Brasilien) - Mizuno Morelia Neo Ligesom Neymar var Hulk også i kamp, da Brasilien mødte Team GB. Den stærke, hurtige og målfarlige forward gjorde da også et godt indtryk, og satte en tyk streg under det faktum at man skal holde stærkt øje med ham. Hulk viste også sine specielle Mizuno Morelia Neo frem, som er en af de letteste kængurulæderstøvler i verden - et rigtig stilet valg.

Rodrigo Palacio (Inter) - Adidas AdiPURE IV Hvid/Sort Inter har til pre-season spillet mod både AC Milan og Juventus, og i kampen mod sidstnævnte spillede Inters nyerhvervelse, Rodrigo Palacio, en central rolle. Den dygtige angriber med den ikoniske nakkepisk (nej, vi vidste heller ikke den var moderne igen…) optrådte i sine Adidas AdiPURE IV, og er endnu en af de professionelle, der ikke har lyst til at spille i den nye 11pro. Mon Adidas overvejer at gå tilbage til de tidligere dyder fra AdiPURE-siloen igen?

Freddy Guarin (Inter) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Okay, vi har snart set den her støvle ekstremt mange gange, og selv om vi gerne ville, kan vi desværre ikke løfte for sløret med hensyn til detaljer på den nye CTR360 Maestri III endnu. Det kommer dog meget, meget snart, så stay tuned de nærmeste dage!

Eden Hazard (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød/Sort Den lille, vævre belgier bliver spået til store ting i fremtiden, og knap var sidste sæson slut før storklubberne flokkedes om Eden Hazard. Han endte med at vælge Chelsea, og spillede sin første kamp for oliemilliardærerne i klubbens kamp mod Seattle Sounders. Eden Hazard spillede ikke overraskende i sine Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød/Sort, og med nummer 17 på ryggen lader han til at være klar til at rocke Premier League.

OL er lige om hjørnet, og vi kommer naturligvis til at holde skarpt øje med turneringen - ligesom vi også skæver til de mange pre-season kampe, der spilles rundt omkring. Hvilken støvle blandt ugens spottede synes du bedst om - og hvad er dine tanker om den kommende Maestri III? Giv os din mening i kommentarsporet herunder.