Vi præsenterer: Nike Tiempo Legend 7 'Corazón Y Sangre' | Sergio Ramos' nye Limited Edition

15.12.2017

Skrevet af Frederik

Der findes ikke en fodboldfan i verden, som ikke har en mening om Sergio Ramos. Enten elsker du ham, ellers elsker du at hade ham. Man kan sige, hvad man vil, fordi i sidste ende taler hans bedrifter helt for sig selv. For at fejre hans helt unikke stil og lederskab introducerer Nike nu Tiempo Legend 7 ‘Corazón Y Sangre’.

Sergio Ramos skrev under med Real Madrid i 2005, og siden da har hans instinktive spillestil og passionerede lederskab gjort ham til en af de bedste forsvarsspillere i historien. Ramos er den fødte leder, fordi når man spiller med ham, så smitter hans modige boldbehandling og nærmest dyriske passion af. Han er definitionen af blod, sved og tårer.

“For me, football means being a leader at every second of the game. That’s why I’m the captain.”

Hans nye signaturstøvle hedder ’Corazón Y Sangre’, hvilket oversat betyder Hjerte & Blod’. De to ord symboliserer de aspekter af Ramos’ spil, som definerer hans personlighed og ham som spiller. Hans hjerte kæmper til det sidste, og samtidig ville han give sit blod for Real Madrid og Spanien. Den modige kaptajn, men også den ultimative kriger.

Skriv dig op gennem dette link og få en e-mail lige inden Nike Tiempo Legend 7 ‘Corazón Y Sangre’ bliver lanceret på siden. Så er du klar til at sikre dig dit par!

Fortsættes herunder

Selve støvlen er den bløde og smidige Tiempo Legend 7, som Sergio Ramos har båret i store dele af sin karriere. Selvom selve støvlen i sig selv er et mesterværk, så er det stadig de visuelle designdetaljer, der gør den her støvle til noget helt specielt. Læderoverdelen er hovedsagelig perlehvid, hvilket er inspireret af farven på de andalusiske heste. Hestene fra Ramos’ hjemstavn er et symbol på styrke og er berømte for at være sindssygt atletiske. Minder det om nogen?

På hælen af støvlerne har Nike planceret Sergio Ramos’ nye logo, som er blevet designet specifikt til denne støvle. Det pumpende hjerte er tegnet med stærke linjer og illustrerer de elementer, som Ramos er mest kendt for. Hans evne til at score afgørende mål i overtiden vises med et 90+ øverst, samtidig bliver hans andalusiske røder bliver igen hædret med en hestesko i midten af våbenskjoldet og til sidst bliver SR4's familiekærlighed inkorporeret ved hans to sønners navne.

Hvis du flipper støvlerne på siden, bliver du mødt af en af de bedste såle nogensinde lavet. Det gradvist farvede design er for lækkert og er en transition fra en intens rød farve til guld. Det røde symboliserer Ramos’ blod, mens guldet står for måden hans passion altid fører til succes og trofæer.

‘Corazón Y Sangre’ slutter sig til en lang række af ekstremt populære Limited Edition Tiempo-støvler. At skulle leve op til modeller som ‘Totti X Roma’ eller Pirlo-rødvinsstøvlen er meget at bede om, men med et så gennemført design gør den det i den grad. Den bliver i hvert fald lige så svær at få fat på, fordi kun 4000 par bliver lavet. De bliver individuelt nummereret, men du skal ikke have nogle forhåbninger om at modtage nummer 0004, fordi de er blevet overrakt til Real Madrids legendariske 4’er personligt.

Skriv dig op gennem dette link, og få en e-mail lige inden Nike Tiempo Legend 7 ‘Corazón Y Sangre’ bliver lanceret på siden. Så er du klar til at sikre dig dit par!