For et par dage siden så vi den nye Napoli hjemmebanetrøje, nu følger udebanetrøjen så trop. Her er Macron virkelig lagt sig i selen for, at lave en signifikant og flot trøje

Diego Maradonnas gamle klub nød stor succes i den forgangne sæson, hvor klubben både imponerede hele Europa med flot spil i Champions League og hvor man også formåede, at vinde den italienske Coppa Italia.

Den nye udebanetrøje er lavet primært i en mørk navyblå farve. Ligesom på hjemmebanetrøjen har denne trøje også den specielle assymetriske krave, hvor der er det flotte bånd i Napolis traditionelle farver lyseblå og hvid. Det samme bånd er også på ærmeenderne, hvor det giver en smule kant.

Langs trøjens sider er der tre lyseblå gummistriber. At det lige præcis er seks striber er ikke tilfældigt, det er nemlig både antallet af tegn i Napoli og i Macron.

Da Napoli som bekndt er forsvarende italienske pokalmestre, har de retten til, at bære den flotte Coppa Italia skive, som er med til, at gøre denne sæsons trøje helt speciel.

Du kan allerede nu forudbestille trøjen her på Unisport.dk, med forventet levering i primo august.

Napoli - Udebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 599,-

Napoli - Udebanetrøje 12/13 L/Æ FORUDBESTILLING 649,-

Hvad er din mening om trøjen? Får klubben succes i den nye udebanetrøje? Del din mening i vores livlige debat