Pre-season er godt i gang i mange af de store ligaer rundt omkring i verden, og det benytter mange mærker til at få testet deres kommende modeller af. I Tyskland har Sven Bender testet en helt ny Adidas-støvle - er der en ny silo på vej?

For omkring et års tid siden så vi de første billeder af Predator LZ-prototypen, som Michael Ballack testede, og nu er der igen kommet et spot på hvad der ligner en kommende Adidas-støvle.

Det er på fødderne af Sven Bender fra de tyske mestre Dortmund. Bender blev nemlig i træningskampen mod SV Meppen set i et par Sort/Gule Adidas-støvler, som aldrig er set før.

Benders støvler fik kortvarigt vores tanker hen på et par Umbro X-Boot, men ved nærmere eftersyn gemmer den på noget langt mere spændende. Snuden på støvlen er lavet af læder, og herefter sidder hvad der ligner en gul SprintWeb-støtte midt på foden.

Fra midterfoden og ser Benders støvle ud til at være lavet af et mikrofibermateriale - naturligvis med de tre striber. Hælen er også interessant, da der lader til at være små, runde buler på den. Hvad meningen med dem er, må tiden vise.

Interessant nok lader sålen også til at være SprintFrame. Det er ikke en nyhed i sig selv, da Adidas bruger den på alle deres støvler - men denne sål ligner med sin runde hælkappe den første udgave af SprintFrame, og altså ikke den man ser på den nuværende generation af Adizero.

Der har allerede været mange gæt på, hvad Bender har stukket fødderne i, og både en nye Predator, ny adiPURE og ny Adizero har været nævnt. Der kan dog også være tale om helt ny silo - men tiden vil vise, hvad den mystiske prototype egentlig er.

Hvad tror du, Sven Bender har testet - og hvad er der tale om? Predator, adiPURE, Adizero eller en helt ny adi_____? Gættet er dit. Del det meget gerne med os herunder.