Fremover vil vi kunne se Viola i trøjer fra spanske Joma. Samarbejdet startede med et brag på La Piazza de la Signoria midt i Firenze.

Mange danske fodboldkendere har en forkærlighed for Firenze-klubben. En del danske spillere har også slået sine folder i Fiorentina, så der har altid været en naturlig interesse fra dansk side. Nu har Fiorentina indgået et tre-årigt samarbejde med Joma, og det gør bestemt ikke interessen mindre.

Ved et stort anlagt arrangement i centrum af Firenze blev klubbens nye spilledragter for sæsonen 2012-13 offentliggjort.

Hjemmebanetrøjen er lavet i den klassiske lilla farve, som også har givet klubben tilnavnet Viola. Joma har virkelig kælet for detaljen for, fra start af, at sikre sig at klubbens fans værdsætter mærket.

Udover de sparsomme detaljer der er lavet i en lidt lysere lilla farve så kører der både i nakken, og i bunden af trøjen et bånd med citat "Garrisca al vento il labaro viola" som betyder "Vift med det lilla flag i vinden". Det er den første sætning i Fiorentinas flotte klubsang.

På trøjens skuldre er der en fransk lilje, som er mage til den som også er i klubbens logo. Det er Firenzes våbenskjold, og derfor også en åbenlys referance til klubbens historie og ophav.

Klubbens nye udebanetrøje er hvid, men designet er identisk med hjemmebanetrøjen. Den vil helt sikkert være populær blandt klubbens store fansskare. I et skarpt og stilrent design vil Fiorentina også på udebane være uhyre velklædte.

Tredjetrøjen som Fiorentina vil bruge i den kommende sæson vil med garanti være et hit hos ægte Viola-fans. Den er nemlig lavet i de samme farver som klubben oprindeligt spillede i. Endvidere har tredjetrøjen også en klassisk polokrave, som det kendes fra de gamle trøjer. Det er med andre ord en trøje der er oplagt til fodboldfantatikeren der også godt kan lide en god klubhistorie.

Alle tre trøjer er lavet i Jomas DryMax system der giver maksimal ventilation og åndbarhed. Som en ekstra lille detalje så er ærmekanterne gjort en anelse større end normale trøjer for, at give bedre bevægelsesfrihed ved indkast.

Du kan selvfølgelig allerede nu bestille din Fiorentina-trøje her hos Unisport.dk - forventet levering er slutningen af juli.

Fiorentina - Hjemmebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 499,-

Fiorentina - Hjemmebanetrøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Fiorentina - Udebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 499,-

Fiorentina - Udebanetrøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Fiorentina - 3. Trøje 12/13 FORUDBESTILLING 499,-

Fiorentina - 3. Trøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Hvad synes du om trøjerne? Hvilken en er din favorit? Hvilken trøje må du bare eje? Fortæl os din mening her i kommentarsporet.