Puma og Dortmund løftede for ganske nylig sløret for den nye Dortmund-trøje, som de tyske mestre skal benytte fra næste sæson, og i dag kan du i WebTV høre et interview med Sven Tobschall fra design-teamet bag den nye trøje.

Efter i mange at have været med Kappa skiftede de tyske mestre fra Dortmund til Puma, som skal lave BVB’s trøjer de næste mange sæsoner. Deres første bud på en hjemmebanetrøje er netop blevet lanceret, og har fået ganske flotte reaktioner.

Vi har haft muligheden for eksklusivt at tale med Sven Toppscher, der er teamansvarlig for Pumas team sport-afdeling, og som har en væsentlig finger med i spillet på designet af den nye trøje.

Sven fortæller naturligvis om nogle af de overvejelser, der gik forud for produktionen af trøjen samt om den proces, man skal igennem med klubben når man skal blive enige om et design.

Er du fan af Dortmunds nye hjemmebanetrøje? Så kan du forudbestille den lige her - kun 499,- kr.

Nu hvor du både har set den nye trøje samt hørt overvejelserne bag er det tid til at fortælle os hvad du synes - har Puma ramt plet, eller var du mere til sidste års Kappa-trøjer? Giv os dit besyv med i boksen herunder.