Sæsonstart i de største ligaer, Premier League, Serie A og La Liga kan efterhånden anes i distancen og i den anledning opdaterer Nike farverne på tværs af støvlesiloer. Nu er tiden imidlertid kommet til Nike T90 Laser IV, angriberstøvlen vi blandt andet kender fra fødderne af Wayne Rooney og Danny Welbeck, der nu kommer i den rå farvevariant Sort/Orange/Blå - hvad siger du til den?*

Den nyeste farvevariant af den populære angriber støvle, Nike 90 Laser IV kommer i en lidt anden farvevariant end den vi så under EM. I Polen og Ukraine spillede Robert Lewandowski, Scott Parker og resten af T90-holdet i Nikes clash-kollektion i hvid/grøn og nu er der bestemt ingen undskyldning for ikke at være klar til sæsonstart.

I overvejende sort brydes den cool støvle af blå og orange accentfarver, der i den grad klæder hinanden. Støvlens fokus ligger som bekendt i en angribers spidskompetencer; at komme først på bolden, få den under kontrol og sparke den hårdt og præcist i mål. Så Sneijders giftige frispark eller Rooneys giftige langskud hjælpes i den grad på vej af T90 Laser IV.

Som vi kender det fra Nikes CTR360 Maestri, er T90 Laser IV produceret i det lækre materiale Kanga-Lite, der emulerer det bedste fra læder. Tidligere T90 inkarnationer har været produceret i læder, senest T90 Laser III, men i sine bestræbelser på at holde vægten nede, har Nike valgt at beklæde deres power-støvle i den lækre Kanga-Lite-overdel.

Overdelen af Kanga-Lite har skåret betydelige gram af støvlens førhen tunge vægt og nu vejen den derfor ind på 266 gram og da det ikke er en læderdel suger den ikke yderligere vand til sig når du spiller på våde baner. Nike har også gjort sig bestræbelser på at forhøje beskyttelsen og med en intern hælkappe sikres du som angriber, eller hvorend du spiller, at du er godt beskyttet mod at blive trådt på hælen, samt du er sikret en glimrende stabilitet.

På indersiden af pløsen excellerer Nikes tekniske kunstner for alvor. Ekviperet med lækkert memory foam er ikke blot komforten i top når du spiller støvlen til, men eftersom det former sig efter din fod, vil du garanteres et renere træf og et super fit.

Sparkeegenskaberne, er som Jakob kom ind på i sin anmeldelse af støvlen, der hvor Nike T90 Laser IV kommer til sin ret. Nike har videreudvilket deres Adaptive Shot Shield, som vi så på Laser III og nu hedder det blot Adaptive Shield. Det er delt op i to zoner; en zone der skal optimere skru i bolden yderst på vristen og en zone der skal give optimal kraft i dine spark øverst på vristen. Begge dele virker til fulde og Jakob gik til og med så langt, at han kaldte den en af de bedste støvler på markedet at sparke i.

For at imødekomme en angribers behov for bevægelse, har Nike redesignet knopsystemet på den populære støvle. Denne gang er det designet med fokus på mobilitet, acceleration og dermed evnen til at gøre det uventede. Det har Nike gjort med strategisk placeres blades, der kommer hurtigere ned i jorden, men også hurtige op, så du kan sætte din modstander ubesværet.

Du kan naturligvis allerede forudbestille støvlen hos os og du kan forvente at få den leveret i starten af august - kun 1274 kr.

Nike T90 Laser IV er designet med en angribers behov i tankerne, men det begrænser bestemt ikke støvlen. Derimod har støvlen så meget at byde på, at den sagtens kan gøre sig gældende i forsvaret, på midtbanen og alle offensive roller. Hvad siger du til støvlen og den nye farvevariant? Er den noget for dig? Lad os høre hvad du synes, i kommentarfeltet nedenunder.