Sådan pakker du tasken til vinter

07.12.2017

Skrevet af Frederik

Is på vejene og endda tegn på sne til fodboldtræning. Tag ikke fejl, vinteren er over os, og du skal forberede dig, hvis ikke dine fodboldtræning skal føles værre end at få et Roberto Carlos-frispark i ansigtet. Find ud af, hvordan du pakker den perfekte vintertaske lige her.

Hvis du vil have den ultimative fodbold-pakkeliste, så du ikke misser noget, der vil forbedre din vintertræning, så læs videre eller se videoen nedenfor for at få det fulde overblik over alt det træningsgear, vi anbefaler. At have det rigtige gear er meget vigtigt, hvis du ønsker at få det meste ud af dit hårde arbejde, for hvis du er kold og ikke har det godt på banen, så kan du ikke yde dit bedste.

I videoen ovenfor kan du se JayMike vælge sit uundværlige vintergear, hvilket inkluderer tøj og gear, der holder dig varm, men ikke gør dig tungere. Blandt det finder du Under Armour baselayer; langeærmede trøjer, der er designet til at transportere sved, men samtidig holde dig varm, spillehandsker og selvfølgelig halsedissen. Der er masser af professionelle tips i videoen, som du kan nyde godt af her til vinter. Tjek den ud!

Du kan finde vores brede udvalg af vintergear, også i børnestørrelser, lige her og opgradere dit game til den nye sæson.