Puma har netop lanceret en special edition af deres power-støvle, Powercat 1.12, som blandt andre Cesc Fabregas og Nigel de Jong foretrækker. Foruden vovet design og fantastiske farver, så adskiller Powercat 1.12 Gravity sig også fra den almindelige Powercat, ved at have en overdel i udelukkende mikrofiber. Se den her og glem ikke at fortælle hvad du synes om den.

Vi har før set, at Pumas design får absolut frie tøjler og så ender vi med et lige så lækkert resultat som det vi ser på her. På den forrige Powercat 1.10, så vi en Tokyo special edition, som nogle måske husker, men denne gang har folkene hos Puma for alvor overgået sig selv.

Designet på støvlen er absolut enestående og adskiller sig til og med fra venstre til højre fod. På højre støvle er forfoden farvet i en elegant navy, inden den livlige lyseblå overtager på midtfoden og fortsætter om i hælen. Dertil kommer røde og orange accentfarver, der komplimenteres af sparsomme, men elegante gule detaljer, der i den grad gør at denne støvle er mere end almindeligt sommeregnet.

Skulle man tro, at Puma stoppede der, så kan man godt tro om igen. Den venstre støvle er nemlig udstyret i den modsatte rækkefølge på farvepaletten. Her er det nemlig den lyseblå farve, der pryder forfoden af støvlen, og den brydes af den til sammenligning mere konservative, navy farve. Ordet konservativ kan dog ikke helt bruges i beskrivelsen af denne støvle, da den er noget af det mest radikale vi nogensinde har set - kan du bære den?

Der findes ikke ord nok til at beskrive de utallige detaljer på støvlen, men for at fremhæve et par få, skal vi kigge på ydersiden af Powercat 1.12. For snuden af "The Leaping Cat" tager et elegant, næsten tredimensionelt net form og de stringente aftegninger brydes flot af en række bobler i forskellige størrelser, der bevæger sig hele vejen ind på snuden.

De tekniske elementer på den populære Powercat er endnu intakte og på indersiden af vristen sidder de velkendte 3D Duo Power Shooting pads. Udført i plastisk med varierende hårdhed, trækker finnerne sig sammen når du sparker til bolden og udvider sig derefter så der overføres ekstra kraft til dine spark.

Med en overdel af mikrofiber på en støvle, der har haft som kendetegn at have en overdel af læder, puster nok engang til den debat Jakob startede om hvorvidt kængurulæder er tæt på at være fortid i støvleverdenen. Hvad tror du? Vil du kunne stille dig tilfreds med emuleret læder og mikrofiberoverdele?

Komfort og stabilitet er fortsat i hovedsædet på Puma Powercat 1.12 og den brede læst sikrer et ekstremt godt fit til en hvilken som helst fod; bred som smal. Man skulle frygte at noget af komforten skulle gå tabt som følge af udskiftningen af overdelen, der nu er lavet af mikrofiber, frem for læder. Efter vi har haft fødderne i den, er vi dog ualmindeligt tilfredse med resultatet, komforten er stadig exceptionel.

Den eksterne og assymmetriske hælkappe beskytter dig fra at blive trådt i stykker i hælen og i det hele taget, skal du ikke være nervøs for at gå ind i tacklinger med Puma Powercat 1.12 på fødderne. Støvlen yder imponerende beskyttelse og lægger du super fit og komfort dertil, er den en fornøjelse at spille i igennem 90 minutter.

Knopsystemet har Puma ligeledes designet med komfort og stabilitet in mente. Seks knopper under hælen sikrer optimal vægtfordeling på et ellers udsat område og måske derfor har flere og flere spillere føjet sig til Puma-familien: Michael Carrick, Nemanja Vidic, Giorgio Chiellini og Cesc Fabregas.

Du kan naturligvis bestille dit par hos os og de ligger klar til hurtig levering - kun 1444 kr.

Hvad siger du til den nye farvevariant af Puma Powercat 1.12? Hvad siger du til en overdel af mikrofiber? Der er rigtig meget at sige om den her støvle, men vi vil gerne vide hvad du har på hjerte - del din mening med os i kommentarfeltet nedenunder.